Prostreno.cz

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

Jednoduše upravená, dietní a zdravá ryba.

11.03.2016 sun
40min

15min příprava

25min vaření

846 kJ / 202 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ze 2 lžic másla a mouky připravte světlou jíšku, zalijte ji vermutem a míchejte 2 minuty.
  2. Přidejte citronovou šťávu, hořčici a za stálého míchání poduste 5 minut.
  3. Podle chuti osolte, opepřete a nakonec vmíchejte nasekanou petržel.
  4. Porce ryby osolte a opečte na oleji s máslem.
  5. Ryby podávejte přelité petrželovou zálivkou.

TIP:

Můžete použít půl svazku petržele a ½ svazku kerblíku, nebo estragonu, nebo jiné oblíbené bylinky.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,98 g
  • Sacharidy:

    18,54 g
    • Cukry:

      1,58 g
  • Tuky:

    113,69 g
  • Vláknina:

    2,55 g

Aktivita pro spálení:

378 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

112

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s medovou glazurou

(13 hlasů)
50min
347 kJ

Ryba s pomerančovou kůrou

(17 hlasů)
45min
591 kJ

Losos s orestovaným česnekem

(24 hlasů)
40min
1161 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba