Prostreno.cz

Marinované tofu.

Tofu je skvělou surovinou právě proto, že dokáže nasáknout chuť ostatních ingrediencí – proto se vyplatí ho nejprve naložit do marinády. Díky tomu bude krásně voňavé, chuťově výrazné a výsledný pokrm si tak opravdu vychutnáte.

14.03.2016 lanvin
30min

30min příprava

0min vaření

654 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tofu nakrájejte na kostky a dejte do misky s víkem.
  2. Do jiné misky dejte velmi jemně nasekané bylinky, olej, jemně nasekaná sušená rajčata, plátky citronu, jemně nasekané olivy, nastrouhaný sýr, vše podle chuti osolte a promíchejte.
  3. Směs nalijte na kostky tofu v misce.
  4. Misku přikryjte a dejte na 6 hodin do lednice, nejlépe přes noc.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,10 g
  • Sacharidy:

    231,40 g
    • Cukry:

      113,89 g
  • Tuky:

    334,20 g
  • Vláknina:

    59,70 g

Aktivita pro spálení:

951 kcal
118

minut jízdy na kole

90

minut běhu

283

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka se sýrem tofu

(17 hlasů)
45min
1101 kJ

Pomazánka z tofu

(10 hlasů)
20min
403 kJ

Pikantní tofu

(13 hlasů)
15min
424 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinované tofu.

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba