Ingredience na
- Na krém
- 2 kelímky
šlehačky 40% tuku
- 1 kelímek
šlehačky 30% tuku
- 250 g
kvalitní čokolády na vaření
- Na ozdobu
- 1 ks
bílé čokoládové polevy
- Na polevu
- 200 g
čokolády na vaření
- 6 lžic
vody
- 1 lžíce
másla
- 3 lžíce
33% šlehačky
- Na těsto
- 6 ks
vajec
- 6 lžic
moučkového cukru
- 4 lžíce
slunečnicového oleje
- 1 špetka
soli do sněhu
- 2 lžíce
tmavého holandského kakaa
- 6 lžic
polohrubé mouky
- 2 lžičky
kypřícího prášku do pečiva
TIP:
Korpus i krém je dobré připravit den předem, nebo se dá pařížský krém koupit hotový.