Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska s pikantní hořčicí

lanvin
10hlasů
Hodnotit

50min

15min příprava

35min vaření

478 kJ

energetická hodnota na 100g

187 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky1g sacharidy11g bílkoviny

Jednoduchý a zdravý recept na přípravu tresky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks filetů z tresky
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • 150 ml suchého bílého vína
  • 2 lžíce pikantní hořčice
  • 1 svazek zelené petrželky
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého pepře
  • 4 lžíce másla

Postup přípravy

  • Ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Zapékací misku vymažte máslem a vložte filety z tresky. Podlijte polovinou vína, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 200°C asi 25-30 minut.
  • Zbytek vína smíchejte s hořčicí, přidejte máslo a povařte, až se víno z části zredukuje.
  • Porce ryby přelijte omáčkou a podávejte posypané zelenou petrželkou a vařenými zelenými fazolkami, posypanými oříšky.
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

55min 801kJ 99 Kč

Podobné recepty

Treska s estragonem

Treska s estragonem

10 hlasů
35min 831 kJ 99 Kč
Treska s brokolicí

Treska s brokolicí

9 hlasů
45min 346 kJ 160 Kč
Treska v rajčatové omáčce

Treska v rajčatové omáčce

17 hlasů
40min 416 kJ 80 Kč
Treska s rozinkovou omáčkou

Treska s rozinkovou omáčkou

13 hlasů
60min 565 kJ 181 Kč
Treska s pórkem

Treska s pórkem

12 hlasů
50min 550 kJ 120 Kč
Treska v kari těstíčku

Treska v kari těstíčku

17 hlasů
35min 715 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření