Prostreno.cz

Treska s pikantní hořčicí

Jednoduchý a zdravý recept na přípravu tresky.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 491 kJ / 117 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy2g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte a opepřete. Zapékací misku vymažte máslem a vložte filety z tresky. Podlijte polovinou vína, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 200°C asi 25-30 minut.
  2. Zbytek vína smíchejte s hořčicí, přidejte máslo a povařte, až se víno z části zredukuje.
  3. Porce ryby přelijte omáčkou a podávejte posypané zelenou petrželkou a vařenými zelenými fazolkami, posypanými oříšky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s pikantní hořčicí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat