Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí karbanátky

lanvin
8hlasů
Hodnotit

50min

25min příprava

25min vaření

716 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky2g sacharidy11g bílkoviny

Jemné rybí maso dostane díky kari pastě ten správný říz.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g rybího filé
  • 1 lžíce červené kari pasty
  • 1 ks vejce
  • 1,5 lžíce rybí omáčky
  • 1 lžička cukru
  • 1 snítka koriandru
  • 80 ml oleje
  • 150 g konzervovaných fazolových lusků

Postup přípravy

  • Rybí filé, kari pastu, vejce, rybí omáčku a cukr zpracujte v kuchyňském robotu.
  • Přidejte jemně nasekaný koriandr a nakrájené fazolky.
  • Směs důkladně promíchejte a ze směsi tvarujte karbanátky.
  • Karbanátky smažte z obou stran na rozehřátém oleji.
TIP:

Fazolky můžete vynechat

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

1 hlas
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

1 hlas
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska se zeleným chřestem

Treska se zeleným chřestem

17 hlasů
45min 249 kJ 220 Kč
Marinovaný candát

Marinovaný candát

10 hlasů
3h a 35min 432 kJ 320 Kč
Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

21 hlasů
40min 811 kJ 260 Kč
Ryba se studenou omáčkou

Ryba se studenou omáčkou

21 hlasů
40min 584 kJ 150 Kč
Ryba pošírovaná v bílém víně

Ryba pošírovaná v bílém víně

15 hlasů
40min 252 kJ 260 Kč
Makrela na citronech

Makrela na citronech

16 hlasů
55min 540 kJ 195 Kč

Články nejen o vaření