Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Jemné rybí maso dostane díky kari pastě ten správný říz.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 732 kJ / 175 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy2g
tuky11g

Ingredience na

  • 400 g rybího filé
  • 1 lžíce červené kari pasty
  • 1 ks vejce
  • 1,5 lžíce rybí omáčky
  • 1 lžička cukru
  • 1 snítka koriandru
  • 80 ml oleje
  • 150 g konzervovaných fazolových lusků

Postup přípravy

  1. Rybí filé, kari pastu, vejce, rybí omáčku a cukr zpracujte v kuchyňském robotu.
  2. Přidejte jemně nasekaný koriandr a nakrájené fazolky.
  3. Směs důkladně promíchejte a ze směsi tvarujte karbanátky.
  4. Karbanátky smažte z obou stran na rozehřátém oleji.

TIP:

Fazolky můžete vynechat





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat