Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Jemné rybí maso dostane díky kari pastě ten správný říz.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    25min příprava

    25min vaření

  • 702 kJ / 167 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy2g
tuky12g

Ingredience na

  • 400 g rybího filé
  • 1 lžíce červené kari pasty
  • 1 ks vejce
  • 1,5 lžíce rybí omáčky
  • 1 lžička cukru
  • 1 snítka koriandru
  • 80 ml oleje
  • 150 g konzervovaných fazolových lusků

Postup přípravy

  1. Rybí filé, kari pastu, vejce, rybí omáčku a cukr zpracujte v kuchyňském robotu.
  2. Přidejte jemně nasekaný koriandr a nakrájené fazolky.
  3. Směs důkladně promíchejte a ze směsi tvarujte karbanátky.
  4. Karbanátky smažte z obou stran na rozehřátém oleji.

TIP:

Fazolky můžete vynechat




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,30g
  • Sacharidy:

    115,16g
    • Cukry:

      100,20g
  • Tuky:

    171,70g
  • Vláknina:

    18,00g

Aktivita pro spálení: 167 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Treska se zeleným chřestem

(17 hlasů)
45min
256 kJ

Marinovaný candát

(10 hlasů)
3h a 35min
448 kJ

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

(21 hlasů)
40min
819 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat