Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Jemné rybí maso dostane díky kari pastě ten správný říz.

01.04.2016 lanvin
50min

25min příprava

25min vaření

777 kJ / 185 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé, kari pastu, vejce, rybí omáčku a cukr zpracujte v kuchyňském robotu.
  2. Přidejte jemně nasekaný koriandr a nakrájené fazolky.
  3. Směs důkladně promíchejte a ze směsi tvarujte karbanátky.
  4. Karbanátky smažte z obou stran na rozehřátém oleji.

TIP:

Fazolky můžete vynechat


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    105,05 g
  • Sacharidy:

    40,96 g
    • Cukry:

      5,45 g
  • Tuky:

    104,40 g
  • Vláknina:

    11,00 g

Aktivita pro spálení:

386 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Treska se zeleným chřestem

(17 hlasů)
45min
255 kJ

Marinovaný candát

(10 hlasů)
3h a 35min
430 kJ

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

(21 hlasů)
40min
846 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vejce

143 kcal / 100g
B12 g
S0,96 g
T9 g

Fazolové klíčky

30 kcal / 100g
B3 g
S5 g
T0 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g

Kari pasta

250 kcal / 100g
B5 g
S10 g
T20 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba