Prostreno.cz

Marinovaný candát

Candát má pevné bílé maso, vynikající chuť a minimum jemných kůstek.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 3h a 35min

    3h a 15min příprava

    20min vaření

  • 447 kJ / 106 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Porce candáta vložte do uzavíratelné misky.
  2. Suroviny na marinádu promíchejte a candáta v misce přelijte. Misku uzavřete a dejte na 3 hodiny do chladu.
  3. Očištěný chřest blanšírujte cca 4 minuty v osolené vodě s citronovou šťávou, pak chřest přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  4. Porce ryby osolte, opepřete a opečte na oleji s máslem.
  5. Rybu podávejte s chřestem a kouskem citronu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,10g
  • Sacharidy:

    219,00g
    • Cukry:

      110,00g
  • Tuky:

    187,10g
  • Vláknina:

    43,00g

Aktivita pro spálení: 106 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Pečený mořský vlk

(14 hlasů)
55min
401 kJ

Treska se zeleným chřestem

(17 hlasů)
45min
256 kJ

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

(21 hlasů)
40min
819 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Marinovaný candát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat