Prostreno.cz

Vepřové špalíčky

Vepřová panenka v omáčce z hroznového moštu.

Ohodnotit
(29 hlasů)
sun
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 710 kJ / 169 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy13g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Špalíčky masa potřete olejem, osolte je, opepřete a opečte z obou stran na oleji s máslem. Trvá to asi 4 - 6 minut z každé strany, podle velikosti špalíčků.
  2. Poté maso vyjměte z pánve, přikryjte alobalem a uchovejte na teplém místě.
  3. Do vypečeného tuku v pánvi nalijte mošt, přidejte balsamico, prolisovaný česnek, bobkový list a nasekaný rozmarýn, vařte na středním plameni, až se tekutiny zredukují na polovinu.
  4. Do hotové omáčky vložte maso a maso jen prohřejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,00g
  • Sacharidy:

    223,50g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    210,08g
  • Vláknina:

    96,30g

Aktivita pro spálení: 169 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka s jablky

(24 hlasů)
60min
734 kJ

Vepřové maso se smetanovou omáčkou

(17 hlasů)
1h a 20min
902 kJ

Mleté maso zapečené s cibulkou

(21 hlasů)
1h a 10min
721 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové špalíčky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat