Prostreno.cz

Srnčí plec na jalovci

Dušené srnčí na červeném víně s jalovcem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 731 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy17g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olej, přidejte maso obalené v mouce a maso opečte. Přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek, drcené koření, rozmarýn, bobkový list a promíchejte.
  2. Přidejte víno a dostatečné množství vody, aby bylo maso pokryté tekutinou, duste na mírném ohni přibližně 50 minut, nebo až je maso zcela měkké.
  3. Nakonec podle chuti osolte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Srnčí plec na jalovci

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat