Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Srnčí plec na jalovci

sun
13hlasů
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

415 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy9g bílkoviny

Dušené srnčí na červeném víně s jalovcem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g srnčí plece - na kostky nakrájené
  • 2 ks cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 250 ml dobrého červeného vína
  • 2 stroužky česneku
  • 8 kuliček jalovce - drcené
  • 1/2 lžičky hrubě mletého pepře
  • 2 ks bobkového listu
  • 1 lžička sušeného rozmarýnu
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  • V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olej, přidejte maso obalené v mouce a maso opečte. Přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek, drcené koření, rozmarýn, bobkový list a promíchejte.
  • Přidejte víno a dostatečné množství vody, aby bylo maso pokryté tekutinou, duste na mírném ohni přibližně 50 minut, nebo až je maso zcela měkké.
  • Nakonec podle chuti osolte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

5 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

3 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

7 hlasů
2h a 0min 457 kJ 220 Kč
Pečený bažant

Pečený bažant

13 hlasů
2h a 30min 227 kJ 260 Kč
Kančí kýta dušená v pivu

Kančí kýta dušená v pivu

7 hlasů
1h a 50min 723 kJ 280 Kč
Jelení maso s jablky

Jelení maso s jablky

10 hlasů
1h a 45min 473 kJ 290 Kč
Srnčí steak s ostružinovou omáčkou

Srnčí steak s ostružinovou omáčkou

12 hlasů
40min 510 kJ 310 Kč
Dančí guláš

Dančí guláš

21 hlasů
2h a 15min 344 kJ 210 Kč

Články nejen o vaření