Prostreno.cz

Srnčí plec na jalovci

Dušené srnčí na červeném víně s jalovcem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 731 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy17g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olej, přidejte maso obalené v mouce a maso opečte. Přidejte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek, drcené koření, rozmarýn, bobkový list a promíchejte.
  2. Přidejte víno a dostatečné množství vody, aby bylo maso pokryté tekutinou, duste na mírném ohni přibližně 50 minut, nebo až je maso zcela měkké.
  3. Nakonec podle chuti osolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,40g
  • Sacharidy:

    324,80g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    143,07g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 174 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Srnčí plec na jalovci

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat