Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Křenový dip

Mikeš
18hlasů
Hodnotit

15min

15min příprava

398 kJ

energetická hodnota na 100g

45 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky5g sacharidy3g bílkoviny

Pikantní dip z čerstvé okurky,jogurtu a křenu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks salátové okurky
  • 3 lžíce strouhaného křenu
  • 300 ml bílého jogurtu - nejlépe řeckého
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky drceného, barevného pepře
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje

Postup přípravy

  • Okurku nastrouhejte na hrubém struhadle do mísy, vodu vymačkejte.
  • Přidejte jogurt, křen, podle chuti osolte, opepřete a promíchejte.
  • Před podáváním pokapejte olejem.
  • Dip je ideální k rybám, masu i k zelenině.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Česnekový dresink

Česnekový dresink

18 hlasů
15min 1243 kJ 55 Kč
Sladký mango - jogurtový dresink

Sladký mango - jogurtový dresink

24 hlasů
30min 495 kJ 35 Kč
Borůvková zálivka

Borůvková zálivka

21 hlasů
15min 215 kJ 60 Kč
Studená křenová omáčka

Studená křenová omáčka

12 hlasů
20min 895 kJ 70 Kč
Citronová, salátová zálivka

Citronová, salátová zálivka

12 hlasů
15min 1478 kJ 29 Kč
Pikantní grilovací olej

Pikantní grilovací olej

15 hlasů
15min 1638 kJ 50 Kč

Články nejen o vaření