Prostreno.cz

Křenový dip

Pikantní dip z čerstvé okurky,jogurtu a křenu.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 15min

    15min příprava

  • 409 kJ / 97 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na

  • 1 ks salátové okurky
  • 3 lžíce strouhaného křenu
  • 300 ml bílého jogurtu - nejlépe řeckého
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky drceného, barevného pepře
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje

Postup přípravy

  1. Okurku nastrouhejte na hrubém struhadle do mísy, vodu vymačkejte.
  2. Přidejte jogurt, křen, podle chuti osolte, opepřete a promíchejte.
  3. Před podáváním pokapejte olejem.
  4. Dip je ideální k rybám, masu i k zelenině.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Křenový dip

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat