Prostreno.cz

Rybí filé s mrkví

Tato ryba je inspirovaná tradiční asijskou kuchyní, která vyniká svou harmonickou kombinací chutí a vůní. Díky jednoduché přípravě a výraznému kořenění se z ní stává dokonalé jídlo pro všechny milovníky exotiky.

24.05.2016 lanvin
60min

25min příprava

35min vaření

521 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku na 2 lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nastrouhanou mrkev, kokosové mléko a duste 10 minut. Podle chuti osolte a dochuťte cukrem.
  2. Porce ryby osolte a opepřete.
  3. V pánvi zahřejte olej a dvě lžíce másla, přidejte kari pastu a promíchejte.
  4. Na takto připraveném másle zvolna opečte ryby s obou stran.
  5. Ryby podávejte s připravenou mrkví, ozdobené snítkou koriandru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,50 g
  • Sacharidy:

    50,68 g
    • Cukry:

      23,48 g
  • Tuky:

    91,70 g
  • Vláknina:

    10,48 g

Aktivita pro spálení:

326 kcal
40

minut jízdy na kole

31

minut běhu

97

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s kapary

(13 hlasů)
45min
410 kJ

Losos s mandlemi

(11 hlasů)
45min
1292 kJ

Grilovaná ryba se zázvorem

(14 hlasů)
1h a 15min
597 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba