Prostreno.cz

Vepřová panenka s fenyklem

Jemné vepřové maso s výraznější chutí fenyklu. Neobvyklou,ale skvělou chuť dodá bezová limonáda.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 784 kJ / 187 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy13g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte 2 polévkové lžíce oleje, přidejte nadrcená semena fenyklu, plátky masa a maso orestujte z obou stran.
  2. Maso vyndejte na talíř.
  3. Na stejnou pánev přidejte máslo na tenké plátky nakrájený fenykl a cibuli a za občasného míchání duste 7 minut.
  4. Přidejte víno, bezovou limonádu, tymián, bobkový list a vařte 5 minut.
  5. Přidejte plátky masa a duste do měkka. Nakonec vše podle chuti osolte a opepřete.

TIP:

Bezová limonáda by neměla být příliš sladká.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat