Prostreno.cz

Vepřová panenka s fenyklem

Jemné vepřové maso s výraznější chutí fenyklu. Neobvyklou,ale skvělou chuť dodá bezová limonáda.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 782 kJ / 186 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy14g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte 2 polévkové lžíce oleje, přidejte nadrcená semena fenyklu, plátky masa a maso orestujte z obou stran.
  2. Maso vyndejte na talíř.
  3. Na stejnou pánev přidejte máslo na tenké plátky nakrájený fenykl a cibuli a za občasného míchání duste 7 minut.
  4. Přidejte víno, bezovou limonádu, tymián, bobkový list a vařte 5 minut.
  5. Přidejte plátky masa a duste do měkka. Nakonec vše podle chuti osolte a opepřete.

TIP:

Bezová limonáda by neměla být příliš sladká.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,93g
  • Sacharidy:

    204,21g
    • Cukry:

      12,82g
  • Tuky:

    213,60g
  • Vláknina:

    1,90g

Aktivita pro spálení: 186 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Karbanátky s pohankou

(3 hlasů)

Losos na zázvoru

(3 hlasů)

Zeleninový guláš s houbami

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat