Prostreno.cz

Vepřová panenka s fenyklem

Jemné vepřové maso s výraznější chutí fenyklu. Neobvyklou,ale skvělou chuť dodá bezová limonáda.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 598 kJ / 143 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy10g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte 2 polévkové lžíce oleje, přidejte nadrcená semena fenyklu, plátky masa a maso orestujte z obou stran.
  2. Maso vyndejte na talíř.
  3. Na stejnou pánev přidejte máslo na tenké plátky nakrájený fenykl a cibuli a za občasného míchání duste 7 minut.
  4. Přidejte víno, bezovou limonádu, tymián, bobkový list a vařte 5 minut.
  5. Přidejte plátky masa a duste do měkka. Nakonec vše podle chuti osolte a opepřete.

TIP:

Bezová limonáda by neměla být příliš sladká.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,90g
  • Sacharidy:

    177,80g
    • Cukry:

      18,00g
  • Tuky:

    197,10g
  • Vláknina:

    72,00g

Aktivita pro spálení: 143 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřová panenka v anglické slanině

(19 hlasů)
50min
638 kJ

Grilované vepřové kotlety

(9 hlasů)
3h a 0min
1063 kJ

Pečené vepřové maso s kořením

(14 hlasů)
1h a 55min
997 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat