Prostreno.cz

Intuitivní vaření je hitem. Přivolejte si svého anděla kuchyně

Kulinářská intuice? Pokud ji nemáte nebo sami nestačíte na přípravu jídla, přizvěte si pomocníka. Takhle se volá anděl kuchyně!

Denise Linn, známá a uznávaná spisovatelka, terapeutka a odbornice na minulé životy a reinkarnaci, společně se svojí dcerou, vyhlášenou šéfkuchařkou Meadow tvrdí, že uvnitř každého z nás se skrývá mystický šéfkuchař, který mimo jiné pomáhá k intuitivní přípravě jídla. Jak tohoto vnitřního mystického šéfkuchaře přivolat? Jedním z prvních kroků je vyvolání anděla kuchyně.

„Okamžitě si všimnete rozdílu v kvalitě připravovaného jídla. Tato jiskrná bytost může být skvělým spojencem při vaření s intuicí a při vaší snaze o to, aby byl váš pokrm prostoupen spiritualitou,“ shoduje se tento rodinný klan v knize Mystické vaření. A teď už k samotné meditaci a spojení s oním andělem, vaším spojencem.

Zařiďte si chvíli klidu

Zavřete oči. Třikrát se zhluboka nadechněte.

Podpořte svoji představivost

Představte si, že jste v impozantní kuchyni svých snů. Možná v ní jsou nerezové spotřebiče, možná jste naopak obklopena pouze keramikou či mramorem. Vykreslete ve svých představách podobu podlah i zdí a všimněte si i nějakých detailů. Když stojíte v této velkolepé kuchyni, uvědomte si, že máte zavřené oči a cítíte vůni jídla, které se připravuje na sporáku.

Seznamte se

Otevřete oči. Na tomto nádherném místě před vámi stojí anděl kuchyně. Je to váš duchovní kulinářský průvodce, který se může zjevit v jakékoli podobě: anděl s křídly, plápolající plamínek, mihotavé světlo, chlapík při těle s bílou čepicí na hlavě. Jen se rozhlédněte.

Vyslovte přání a tužby

Požádejte svého průvodce o vedení při přípravě jídla. Vyzvěte ho, aby vám pomohl s kombinací chutí, se správným načasováním jídla nebo dodáním energie do vašeho pokrmu. Vhodné je též věnovat chvilku k vyjádření vděčnosti. Nic není samozřejmé. Poděkujte svému andělu kuchyně za pomoc.

Znovu se několikrát zhluboka nadechněte. Pomalu otevřete oči. Nyní jste připraveni pustit se do přípravy pokrmu naplněného duchem a výjimečnou chutí. „Věřte, že váš anděl je s vámi, a tak to bude stále. Je to tak jednoduché,“ říkají Denise a Meadow Linn. Zkusíte jejich tip?






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat