Prostreno.cz

Jak povečeřet se svými milovanými, kteří již nejsou mezi námi

Koloběh života je neúprosný. Patří do něj uchvacující momenty zrození, ale bohužel také smrt, která se neodpouští. Taky truchlíte po svém milovaném, který již není na tomto světě? Pozvěte ho ke štědrovečerní večeři!

Odchod blízkého člověka patří k velmi složitým obdobím. Zvlášť před vánočními svátky je nesmírně složité dělat, že se nic neděje, když se ve vás mísí vzpomínky, pocity beznaděje a smutek. Pokud i vy patříte k těm, kdo procházejí žalem, nebo se stále nemůžete ztotožnit s myšlenkou, že u svátečně prostřené tabule bude o jednoho člověka méně, máme pro vás tip, jak uctít jeho památku a těšit se z jeho přízně. Ne, na magii zapomeňte.

Něco jako osobní mystérium

Denise Linn, uznávaná americká odbornice na reinkarnaci a minulé životy, říká, že pozvání člověka, který nás již opustil, je tradicí v mnoha kulturách. „Z našeho života tito lidé ve skutečnosti nikdy nezmizeli. Odešli do jiného světa, jiného času, místa a dimenze. Stačí je jen požádat, aby k vám přišli,“ popisuje světově známá duchovní guru ve své knize Mystika vaření s tím, že nelze očekávat, že ke kontaktu dojde ihned, neboť některé „duše“ jsou na druhé straně velmi zaneprázdněné. Co můžete udělat?

Vítej, drahý!

Prostřete této osobě – stejně jako ostatním. A to na místě, které měla ráda. Dejte si záležet. Vyberte sváteční prostírání, naleštěte příbor, postavte skleničku, nalijte oblíbený nápoj a podejte jí připravené jídlo. Pokud chcete, na stůl položte fotografii toho, kdo vám tak schází. Poté tuto bytost požádejte, aby s vámi povečeřela. A sledujte znamení.

Jsi, jsme, budeme

Můžete začít emocionální reakci, nebo prostě jen budete mít pocit, že ten, kdo je pozván, přišel. Možná, že zažijete vnitřní mír či uvolnění. Obojí tak silné, že jste se již dlouho necítili tak dobře. Reakce opravdu mohou být různé, nicméně lze zachytit i pohyb, něco jako letmý závan větru. V tom případě ihned máte zpětnou vazbu. Vychutnejte si slavnostní večeři – opět pospolu. A nemusí to být pouze na Vánoce.

Svého předka nebo bližního o přítomnost můžete požádat kdykoli. Možná, že jste si pro setkání oblíbili nějaké určité místo, třeba kout v restauraci. Tak zarezervujte stůl pro dva a zavolejte ducha milovaného člověka, aby při jídle pobyl s vámi. Ostatním to sice bude připadat jako bláznovství, ale jejich mínění není důležité. Jen vy budete vědět, co se okolo vás rozehrává, a ostatním po tom koneckonců nic není. Nebo ano?






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat