Prostreno.cz

Neobvyklá využití dětského pudru. Co všechno dokáže

Dětský pudr je primárně určen pro naše nejmenší. To ale ještě neznamená, že se nemůže hodit i dospělým! Zabraňuje pocení nohou, zajistí dlouhotrvající výdrž make-upu, a ještě si s ním můžete „nasucho“ umýt vlasy.

Dětský pudr, nebo chcete-li zásyp, by měl patřit do povinné výbavy vaší domácnosti. Že máte děti už dávno odrostlé? To ale vůbec nevadí. Tento levný výrobek oceníte jako spolehlivého pomocníka při zkrášlování. Jaké jeho využití vás překvapí nejvíc – samozřejmě příjemně?

Voňavý deodorant nohou

Potí se vám nohy, čemuž bohužel odpovídá i nepříjemný zápach linoucí se z bot? Nezoufejte, dá se to snadno vyřešit – obojí. Pokud si pudrem posypete nohy těsně předtím, než vklouznete do ponožek, nebudou se vám tolik potit. Trocha prášku nasypaného do každé boty vyžene nežádoucí „odér“ i vlhkost, tak proč s tím otálet? Učiňte toto voňavé opatření ještě dnes!

Pomocník při odstraňování chloupků

Dali jste žiletce vale a vzali zavděk voskem? Je pravda, že po jeho použití vydrží naprostá hebkost nohou o něco déle. Jenže co si budeme namlouvat – za delší absenci porostu zaplatíte daň v podobě větší bolesti při samotné proceduře. Vážně to tak musí být? Ale kdepak. Zkuste si místo, které se chystáte oholit, jemně poprášit dětským pudrem. Tenhle fígl bolestivost značně sníží, čímž pro vás celý proces bude daleko snesitelnější.

Náhrada suchého šamponu

Když nemáte čas na mytí vlasů, je suchý šampon vítanou spásou. Ovšem jeho balení není bezedné, což v situacích, kdy se to nejméně hodí, může přichystat nemilé překvapení. Naštěstí jeho funkci kdykoli pohodlně převezme dětský zásyp. I on dokáže absorbovat mastnotu se všemi nečistotami – rychle, snadno a efektivně. Stačí ho vmasírovat ke kořínkům hřívy a vyčesat.

Delší trvanlivost make-upu

Taky vás vždycky vytočí, když údajně neslíbatelná rtěnka neodolá ani jednomu kousnutí do jablka? To samé se dá říct o reklamovaném make-upu, jež by měl i po 24 hodinách budit dojem, že je právě čerstvě aplikovaný. Výsledek? Kde nic, tu nic! Nevyčítejte si, že jste prodejcům „sedli na lep“. Příště si před nanesením zkrášlovatel poprašte rty i obličej dětským pudrem. Tenhle fixátor přináší skutečně famózní výsledky.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat