Prostreno.cz

Muži si mohou zlepšit milostný život pomocí ořechů

Mix mandlí, lískových a vlašských ořechů funguje jako zázračné afrodiziakum pro pány. V jakém poměru ho svému partnerovi namíchat? Chce to přesné dávkování!

Sex? Tak ten je pro obě pohlaví naprosto nezbytný, ozývá se ze všech odborných stran. Čím prospívá ženám, to si necháme na jindy. Dnes se totiž zaměříme výhradně na muže, kteří by se v zájmu vášnivé erotiky měli soustředit na ořechy. Které a v jakém množství?

Divočina v peřinách není jen o slasti

Dle názoru vědců by se pánové sexuálním praktikám měli věnovat se vší pravidelností. A zdaleka nejde jen o potěšení, které to přináší. Pokud prý jejich pohlavní orgán zahálí a vyrazí do akce jednou za dlouhý čas, v pozdějším věku údajně hrozí jeho zmenšení. Ve vzduchu však visí i trable s prostatou a zvýšené riziko poruchy erekce, stejně jako větší pravděpodobnost rakoviny, srdečních chorob a podlomeného duševního zdraví. Čím častější milování, tím tedy pro muže lépe. Ale co když na něj zkrátka nemají chuť? Co si budeme povídat, úhlavním nepřítelem akčního libida je chronický stres, pracovní vytížení, nespavost a mnohdy i užívání některých léků. Jenže i ta největší erotická nepřízeň osudu se dá zlomit. A silnou zbraní mohou být v tomto případě ořechy.

Křupavé afrodiziakum

Španělští vědci učinili skutečně nebývalý objev. Do své studie zahrnuli 83 mužů ve věku 18 až 35 let, přičemž první polovinu požádali, aby kromě své běžné západní stravy denně konzumovala i 30 gramů vlašských, 15 gramů lískových ořechů a 15 gramů mandlí. Před i po ukončení tříměsíčního pokusu respondentům také měřili obvod pasu, krevní tlak a kvalitu spermií. Vyptávali se i na sexuální výkonnost. Analýza nashromážděných poznatků pak byla překvapením. A to pro všechny!

Zlato, dej si oříšek!

Ukázalo se totiž, že konzumenti zmíněných křupavých plodů registrovali menší únavu, větší chutě na sex a silnější orgasmy, což pochopitelně přispělo k častější frekvenci pohlavních styků. V tiskové zprávě této studie, kterou zveřejnil magazín Nutrition, stojí, že antioxidanty a vitaminy obsažené v ořechách povzbuzují libido, přičemž mohou představovat účinnou léčbu erektilní dysfunkce i prostředek zlepšující kardiovaskulární zdraví. Nedal by si váš partner také hrstičku?

Zdroje: www.menshealth.com, www.mdpi.com/2072-6643/11/6/1372/htm?_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs#B16-nutrients-11-01372






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat