Prostreno.cz

Sex s vegetariánem je prostě lepší

Větší chuť, výdrž, touha po laškovném experimentování i obecná erotická spokojenost. Tohle všechno vegetariáni mají! Jsou proto ideální milenci, ke kterým je při sexu radost i přičichnout.

Masožravec versus příznivce rostlinných potravin. Se kterým z nich si v posteli víc užijete? Ačkoli je pořádná flákota považována za symbol mužnosti a dominance snad od samého počátku lidské existence, pokud jde o sex, paradoxně mu trochu škodí.

Rajče s okurkou jako afrodiziakum?

Rozdíly v libidu, celkovém uspokojení, kvalitě předehry i samotné frekvenci pohlavních styků jsou mezi příznivci a odpůrci masa natolik obrovské, že nejdou přehlédnout. Prokázala to tři roky stará britská studie (1), která se podívala do kalhot i kuchyně tisícovce respondentů. Drtivá většina vegetariánů v průzkumu uvedla, že si postelové hrátky s chutí užívá třikrát až čtyřikrát týdně. Celých 84 procent se netajilo svou naprostou erotickou spokojeností, na níž dle slov zúčastněných není absolutně co zlepšovat. Zřejmě s tím dost souvisí náklonnost k experimentům a zdolávání nejrůznějších milostných bariér – to je prý pro jedince na rostlinné stravě typické.

Více řízků, méně potěšení

Ve srovnání s nimi si masožravci na svazování a lechtivé sprosté řečičky příliš nepotrpí, vyplynulo ze závěrů. Co se týká četnosti fyzických projevů lásky, této skupině bohatě jeden akt týdně, tedy v průměru čtyři povyražení měsíčně.

Kdo to tady (ne)voní?

„Nikdy nepodceňujte sílu vegetariánského a veganského jídelníčku. Každá rostlina, bylinka, semínko, ořech i luštěnina má silný nutriční profil, který podporuje optimální tělesné funkce pro to nejzdravější a nejčilejší libido,“ píše se třeba na jistém zahraničním blogu (2). Soudě podle poznatků uvedeného výzkumu na tom vážně něco bude. A jen tak mezi řečí – je prokázáno (3), že ženy hodnotí přirozený tělesný zápach vegetariánů jako mnohem příjemnější a atraktivnější. I tenhle faktor milenci připíše plusové body…

Zdroje: (1) www.hucknalldispatch.co.uk/news/people/vegetarians-have-better-sex-than-meat-eaters-new-survey-reveals-2004070, (2) www.muscleandfitness.com/features/active-lifestyle/7-reasons-why-vegetarians-are-better-sex/, (3) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16891352/





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat