Prostreno.cz

Arganový olej je vzpruha pro vaše vlasy. Poradí si s lupy i vypadáváním

Trápí vás suchá pokožka hlavy a s ní související tvorba lupů? Nebo vás tíží spíše nadměrné vypadávání vlasů a jejich k uzoufání pomalý růst? Buď jak buď, jednoduché řešení vašich stresujících potíží představuje arganový olej!

Arganový olej je jedním z nejvzácnějších olejů na světě. Získává se z plodů argánie trinité, což je strom, který roste v jihozápadní části Maroka. Na jeden litr je potřeba zhruba 30 kilogramů těchto plodů, jež jsou stále zpracovávány tradičním a časově velmi náročným způsobem. V kosmetickém průmyslu je arganový poklad ceněn pro vysoké procento prospěšných látek. Co všechno vám nabízí?

Elixír krásy i mládí v každé kapce

„Marocké zlato“ s mírnou oříškovou vůní a tekutou hladkou texturou je bohaté na vitaminy A, C, E a F. Nechybí v něm ani pořádná dávka antioxidantů a esenciálních mastných kyselin. Jeho pravidelné používání zpomaluje stárnutí pokožky, eliminuje tvorbu vrásek a tlumí projevy akné. Ovšem pozor – arganový olej svede téměř zázraky i s vaší korunou krásy. Dáte-li mu šanci, tyhle účinky vás neminou! Který přivítáte všemi deseti?

Stopka lupům jednou provždy

Protože má „tekuté zlato“ skvělé hydratační schopnosti, efektivně bojuje proti lupům a suché pokožce hlavy. Přítomné esenciální mastné kyseliny jsou účinnou zbraní na záněty kůže, což je jen ku prospěchu věci. Pokud už s lupy ztrácíte nervy, a žádný speciální šampon nepřinesl vytoužené výsledky, zkuste se svěřit „do rukou“ marocké péče. Možná budete příjemně překvapeni!

Zaručená ochrana před nepříznivými vnějšími vlivy

Používáte kulmu, fén, žehličku a také to šikovné „hejblátko“, co poměrně rychle umí vytvořit rovnoměrné lokny? Pak byste měli zbystřit. Nic proti těmto stylingovým výrobkům, ovšem pravdou je, že mají svou nebezpečně temnou stránku – horko, které z nich sálá, nesmírně poškozuje vlasy. Existuje nějaká prevence? No samozřejmě – arganový olej. Jeho unikátní složení kštici vyživuje, regeneruje a zabraňuje hloubkovému poškození. Naneste si jeho malé množství po celé délky vlasů ještě před tepelnou úpravou, tak si požadovaný účes vytvoříte bez drtivých následků.

Podpora růstu a konec nadměrného vypadávání

Den co den s hrůzou počítáte ztráty, které vám uvízly v hřebenu? Ještě nepanikařte a přestaňte spílat osudu. Raději začněte okamžitě využívat služeb arganového oleje, který díky úctyhodnému podílu živin zlepšuje krevní oběh, stimuluje vlasové folikuly k růstu, brání nadměrnému vypadávání a zlepšuje celkovou kvalitu vlasů. Namasírujte si s ním pokožku hlavy třikrát týdně, brzy spatříte i pocítíte rozdíl!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat