Prostreno.cz

Jednoduché způsoby, jak spálit 100 kalorií v pohodlí domova

Extra vrstvy tuku na vašem pozadí nebo stehnech vám nedají spát? Máte obavy ohledně vašeho vzhledu a zdraví, ale přesto odmítáte přísný tréninkový plán? Pak jsou tyhle jednoduché způsoby hubnutí, díky kterým vybrousíte svoje křivky v nepoznání, právě pro vás!

Jak zbavit své tělo celé stovky kalorií, aniž byste se museli potit v posilovně? Vrhněte se na běžné domácí práce nebo oblíbenou zábavu! Tyhle aktivity si při snižování tělesné hmotnosti zamilujete!

Zahradničení

Spojení s přírodou může pozitivně ovlivnit váš metabolismus již za pouhých 20 minut. Třeba takové zbavování se plevele vaše tělo odlehčí o 100 kalorií, přitom oněch 20 dvacet minut můžete směle považovat za ekvivalent dvou hodin strávených na posilovacích strojích. Teď už asi nebudete proti, když bude potřeba sehnout se pro nežádoucí plevel, že?

Tanec

Nelze najít lepší způsob, jak být šťastnější a zdravější! Tanec je umění. Je to jeden z nejlepších způsobů, jak se odpojit od stresu a zároveň podpořit spalování tuků. Najděte si 30 minut denně a rozvlňte boky. Zažijete dlouhotrvající a spontánní přínosy, díky kterým v rámci uvedené doby spálíte stovku kalorií.

Vaření

Pro jednu skupinu lidí je vaření práce, zatímco pro tu druhou forma sebeuvědomění! Bez ohledu na to, do které kategorie patříte, jíst prostě musíte! Ostatně, 45 minut strávených v kuchyni vám pomůže spálit 100 kalorií, aniž by bylo nutné vymýšlet „psí kusy“. Ve skutečnosti tělo spaluje nežádoucí kalorie, když se věnuje méně náročným aktivitám, jako je například sekání a šlehání. Domácí jídlo se tedy rovná sexy tělo.

Úklid

Nejen díky zahradničení můžete mít postavu snů. Stačí chopit se koštěte nebo vysavače. Pouhá jedna hodina domácích prací zbaví vaše tělo stovky kalorií. Jedná se o jeden z nejjednodušších způsobů hubnutí. Pamatujte, že díky úklidu k vám váha bude milosrdnější, ale také se postaráte o čisté prostředí.

V každém případě platí, že chození do posilovny není pro každého. Ale nenechte se touto skutečností otrávit, nebo snad odradit! Zvolte jeden z vyjmenovaných způsobů hubnutí, odlehčete jídelníček a zvyšte pitný reži. Pokud ve svém snažení vytrváte, výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat