Prostreno.cz

Chcete rychleji hubnout? Přidávejte si do kávy tyto přísady

Dáváte si do kafe cukr a mléko? Zkuste tyhle ingredience nahradit kokosovým olejem, medem a skořicí. Značně si totiž zrychlíte metabolismus, zregulujete hladinu cholesterolu, získáte energii a nakopnete spalování tuků!

Chcete s nadbytečnými kily skoncovat ještě dřív, než oficiálně započne sezona vánočních večírků? Pak si určitě plánujete pravidelné návštěvy posilovny, nákupy výhradně zdravých potravin a radikální změnu svého zajetého harmonogramu. Víte, co? Nejdřív se hoďte do klidu a pak postavte na kafe. Tahle rada totiž s redukcí váhy hodně úzce souvisí!

Šálek tekuté vzpruhy jako fitness fígl

Že kofein je celosvětově nejvyužívanějším stimulantem psychiky, to je známá věc. Jenže pozor, on kromě toho, že vás vymaní z únavové krize, dokáže pomoci i při hubnutí, neboť urychluje oxidaci tuků i metabolismu o celých 30 procent. Alespoň tak by se daly ve stručnosti citovat závěry studie pensylvánské Scrantonské univerzity. Takže ano, káva sama o sobě může být způsobem, jak docílit štíhlých křivek – tedy za předpokladu, že si ji nebudete vylepšovat cukrem a smetanou. Co ale jiné přísady, jsou také zapovězeny? Nikoli. Pokud si do černého zlata vmícháte tyhle ingredience, podle odborníků vám dieta půjde naopak jako po másle!

Skořice, ochucovadlo s výhodami

Koření s úctyhodně dlouhou tradicí není jen kuchyňskou přísadou, jež báječně „sedne“ do sladkého pečiva. Skořice totiž dodává energii, dokáže regulovat hladinu cukru v krvi a poskytuje prevenci před cukrovkou. Zároveň zlepšuje vstřebávání živin, potlačuje špatný cholesterol, značně urychluje spalování kalorií a potlačuje akumulaci tuků v těle. Co ještě vmíchat do šálku aromatického nakopávače?

Med. I ten svede divy

I jedno z nejstarších sladidel v dějinách lidstva přispívá svojí troškou do mlýna, ačkoli to možná zní jako velký protimluv. Proč nebojuje proti vám, ale stojí na stejné frontě, i když je sladký jako cumel? Med má oproti „bílému zlu“ podstatně nižší glykemický index, zatímco povzbuzuje metabolické funkce a blahodárně ovlivňuje střevní mikroflóru. A stačí opravdu jen malé množství! Trio hubnoucích zlepšováků pak uzavírá surovina, s níž při vaření pracujete poměrně často…

Kokosový olej nepatří jen ke sporáku

Organický panenský kokosový olej nabízí hned několik výhod, které přímo ovlivňují schopnost orgánů zbavit se přebytečných kil. Je prokázáno, že snižuje pocit hladu a tlumí chutě na sladké, napomáhá při spalování tuků a vyvažuje hladiny hormonů. Když se tohle všechno spojí dohromady, je jasné, že vám v kávě nesmí chybět! Tedy v případě, chcete-li tělesné proporce rychleji „vyladit“ dle svých představ…





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat