Prostreno.cz

Co se stane, když na jednu minutu stisknete oblast mezi obočím

Bolí vás hlava, je vám těžko od žaludku, a navíc máte oslabenou imunitu? Za pouhých pár vteřin můžete vyřešit všechny tyhle potíže. A nebude vás to stát ani korunu! Poznejte tajemství akupresury, která je lékem na mnoho neduhů.

Pojem „akupresura“ jste ještě nikdy neslyšeli? Jde o tradiční čínskou metodu, během které se za účelem léčby vyhledávají specifické body na povrchu lidského těla, a to pro případné bodání jehel. Nebo se provádí jejich stlačování prsty či tupými předměty. Podle lidových léčitelů je takových míst na těle rovných 400, my se dnes ale zaměříme pouze na jedno. To „leží“ přímo mezi vaším obočím, přičemž se nazývá třetím okem. Pokud ho stisknete na 60 vteřin, máte o tyto výhody postaráno!

Konec otravné bolesti hlavy. No vážně

Cefalea. Tak zní název pro intenzivní bolest hlavy, která se u některých osob objevuje často. Patříte k těm, co o tom vědí svoje? Pak možná máte doma v šuplíku celý arzenál prášků, jež v krizových případech užíváte. Jenže co když to není jediné spásné řešení? Zkuste si příště zmáčknout nebo masírovat bod, o němž právě hovoříme. Dočkáte se okamžité úlevy! Navíc lze tento postup dle potřeby opakovat kdekoli a kdykoli, což je pořádná výhoda. Nelze také nezmínit, že je to zaručená cesta ke zmírnění stresu.

Stopka nevolnosti. Na příčině nesejde

Když se řekne nevolnost, znamená to pálení žáhy, nadýmání, pocit těžkosti nebo nutkání na zvracení. Ať už vás ale potká jakákoli z vyjmenovaných břišních patálií, zaručenou první pomoc máte k dispozici. No samozřejmě, že jde o vyvíjení tlaku na oblast mezi obočím, ideálně po dobu jedné minuty. Jestli to zabírá? Přesvědčte se sami, třeba budete příjemně překvapení.

Posílení imunity? Ano, to také

Také jste slyšeli o tom, že pro zlepšení obranyschopnosti člověk musí spát osm hodin denně, a taky zvýšit příjem vitaminu C i zinku? Rovněž je třeba nevyhýbat se pravidelnému pohybu a dodržovat pitný režim. Tato doporučení na pomyslnou úrodnou půdu jistě padnou, vy však pro svou odolnost můžete udělat ještě něco – stisknout si třetí oko. Tím se totiž stimuluje lymfatický systém, který napomáhá při odstraňování odpadních látek z organismu. Tento druh „úklidu“ imunitní systém ve všech směrech ocení!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat