Prostreno.cz

Oblíbená příchuť zmrzliny pasuje k typu osobnosti

Řekni mi, jakou zmrzlinu jíš, a já ti řeknu, jaký jsi… Tak by se dal parafrázovat známý citát, protože podle jedné studie na nás dokáže naše láska pro vanilkovou nebo čokoládovou zmrzlinu ledacos prozradit. Co konkrétně?

Jakému druhu zmrzliny dáváte přednost, neříká jen hodně o vaší chuti, ale i o vaší osobnosti. Pro jednu studii, kterou si zadala americká zmrzlinářská společnost Breyers, bylo vybráno a rozděleno do skupin podle oblíbeného druhu zmrzliny dva tisíce Američanů a Američanek. Přitom byl výběr zúžen na tři nejběžnější druhy – vanilková, čokoládová a jahodová. A rozdělení podle oblíbené zmrzliny přineslo překvapivé podobnosti mezi testovanými.

Jahodová zmrzlina

Podle výsledků studie najdou například milovníci jahodové zmrzliny velmi brzy velkou lásku – a sice v průměru ve věku kolem 24 let. V domácnosti jim klidně dejte na starost prádlo, protože rádi perou. V hudbě jim uděláte radost jazzem, kterému dávají přednost před ostatními žánry, a mají také velkou slabost pro sci-fi filmy.

Čokoládová zmrzlina

Úplně jiné věci ale vyplynuly na denní světlo o fanoušcích čokoládové zmrzliny. Lásku si najdou v průměru ve 26 letech a oproti milovníkům jahodové zmrzliny jsou spíše extroverti. Dále se ukázalo, že konzumenti čokoládové zmrzliny jsou také fanoušci popu a rockové hudby a ve volných chvílích si libují v romantických komediích.

Vanilková zmrzlina

A co prozradí o svých fanoušcích vanilková zmrzlina? Ve věcech lásky se pohybují mezi milovníky jahodové a čokoládové, tedy ve zlatém středu – zamilují se průměrně ve 25 letech. V domácnosti je jejich favoritem umývání nádobí. Kromě toho opravdu milují psy. Dále mají spíše tendenci být introvertní. A o milovnících vanilkové zmrzliny lze podle studie říci, že jsou to noční sovy. 

Zdroj: www.buzzfeed.com/hannahloewentheil/everyone-has-an-ice-cream-flavor-that-matches-their





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat