Prostreno.cz

Komentáře k článku

Ina 14.04.2023

A nejhorší je smrt z vyděšení paní "pisatelko". Naklíčené brambory ještě nikoho nezabily a co se týče zelených částí od solaninu, záleží jak moc je ta brambora zasažená. Solanin se navíc drží p obvodu, pod slupkou a kolem klíčků, nezasahuje do celé brambory, takže stačí pořádně okrájet.

murvi 14.04.2023

Podle článku obsahují škodliviny nejvíce klíčky a ty se obvykle nejí... Takže o čem ten článek je? O ničem...

Tomík murvi 14.04.2023

Naprostý souhlas

Martin murvi 14.04.2023

Napřed jsem se trochu bál, ale autorka zmiňuje klíčky a plody, a ty já nejím. Já si pochutnávám výhradně na hlízách, tak jsem v klidu.

joska 14.04.2023

Olámu klíčky a šup s tím do kastrólu...Zatím jsu 50járů v pohodě...

hana.houf@seznam.cz 14.04.2023

To by vás naše babičky hnaly, takové plýtvání. Každé jaro brambory klíčí a již přes 200 let se okrájené vaří a jedí. Myslím, že víc lidí umřelo hladem (před zdomácněním brambor), než mělo problémy po okrájených bramborách :))

Fanda 14.04.2023

Klíčky odlomim a dám vařit nebo ke nastrouhám a dál tepelně upravim

xxx 14.04.2023

Hned jdu tchyni ktera zitra dorazi udelat jarni salat z klicku ..brambory si snime sami 😁

Honza 14.04.2023

To vypadá jak reklama na brambory z Kauflandu za 20 Kč kilo

Julinka 14.04.2023

To je zase článek :-)

Mac 14.04.2023

75 let a naklíčené mám nejraději:-)

Jo 14.04.2023

Autorko, odkud takové blbosti čerpáte? Solanin je v klíčkách, které se před zpracováním lehce odlomí. Naklíčené bramboře nic není.

Tonka 14.04.2023

Celý život jsem jedla naklíčené brambory, klíče pochopitelně olámu. Brambory mám celý život vlastní. Je mi přes 70 a ještě žiju. Zase nějaký výmysl.

Lukáš 14.04.2023

A co takhle klíčky olámat a nejíst je? To by asi američanku nenapadlo :-)

Ola 14.04.2023

Jj, tam je veselo v prostřeno. cz. Žeru to celé život a gut. Eko produkt.

Josef Hajda 14.04.2023

Který vůl to zase napsal.Když jsme ještě neměli supermarkety,tak při domácím uskladnění (i v dobrém sklepě)byly brambory na jaře všechny naklíčené.Před uvařením se klíčky otrhaly a bylo hotovo.Všichni jsme kupodivu přežili.

Ola Josef Hajda 14.04.2023

Přesně souhlasím 👍

Ola 14.04.2023

Lepší než elektromobilita🇨🇿

jindra 14.04.2023

Naklíšené brambory jíme s manželkou a dětmi celý život. Odlomíme a zpracujeme.Podle článku by jsme celá rodina být už dávno pomalu v truhle.Prostě pitomost.Brambora nesmí být hlavně zelená.Takovou radši vyhodit.

jindra jindra 14.04.2023

oprava naklíčené

Jirka 14.04.2023

To píše prodejkyně .Jezte ty udušené v dusíku. Ty neklíčí. A já vám je draho prodám . Ty jsou opravdu zdravé. Jsou jen i chemicky ošetřené abi neklíčily.

Miroslav 14.04.2023

Já bych třeba zase nejedl klíčky od auta...jsou mnohem horší než ty bramborové!!!

Věra 14.04.2023

celý život naši předci jedli naklíčené brambory-bez klíčků ,všichni se dožili vysokého věku .Nám je také přes 80 let .Takové plýtvání potravinami je k smíchu i k pláči

Ludmila 14.04.2023

Od mládí jsme to jedly měli metrové klíčky a nic se nestalo bludy

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat