Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Matyáš 14.04.2023

Přesně... babičce bylo 100 let, zaplať pánbůh nečetla vaše nesmysly...

Avatar
Milan 14.04.2023

klíčky se opravdu nejí ale brambory mám rad stačí odlomit

Avatar
Jiří Koťátko 14.04.2023

To jsou nejlepší brambory na cmundu!

Avatar
Jana 14.04.2023

Je mi 70 a celý život jíme brambory,které mají klíčky.Mojí mamince je 97,taky žije.

Avatar
Karel IV 14.04.2023

Volovina

Avatar
Vašek 14.04.2023

Autorku článku bych poslal sázet brambory, přikopávat je, sbírat mandelinku a nakonec brambory vykopat a uskladnit. Potom všem by si hodně rozmyslela naklíčené brambory vyhazovat.

Avatar
Milda 14.04.2023

To jsou zase kecy prdy...

Avatar
Olga 14.04.2023

Máme rádi kmín ten snižuje solanin.

Avatar
Petr 14.04.2023

Není to náhodou neplacená reklama marketů? Opravdu by někomu napadlo jíst bramborové klíčky a zelenou část hlízy? Přečte si to dnešní IT mládež a hrůzou udělá, co se jí podstrčí. V paneláku se ovšem brambory skladovat nedají, takže jim nic vážného nehrozí.

Avatar
rebel 14.04.2023

Bludy z příruček.

Avatar
Masunta nejosvícenější... 14.04.2023

VIP salát: klíčky, nejlépe dlouhé minimíálně 2 cm, odlámeme, v cedníku propláchneme a nakrájíme. Přidáme do bramborového nebo houbového salátu.

Avatar
Jaruška Masunta nejosvícenější... 14.04.2023

Super vyzkoušíme.

Avatar
Jaruška 14.04.2023

Naklíčené brambory jedla moje babička, děda, tetičky, rodiče a všichni se dožili skoro devadesáti let. Klíčky samozřejmě vždy před vařením odstranili. A my je jíme také.

Avatar
jim 14.04.2023

proc to vadi kdyz je slupka pryc

Avatar
mila 14.04.2023

naklíčené brambory jsme obíraly jako děti pořád.nečo do kuchyně něco zvířatům to už bychom museli být dávno pod drnem:)

Avatar
Ladik 14.04.2023

V Americe tam je blaze, večer nasadí a ráno mají nové, zdravé.

Avatar
Ludmila Vavrošová 14.04.2023

A co myslíte,že jedli naší předci?Můj děda byl sedlák,dokonce když se brambory sadily,byly naklíčené a půlily se.Půlky s hezkými klíčky se ošetřily popelem a daly do země.Druhá půlka se uvařila snědla.Děda se dožil 92 let,a brambory ho určitě nezabily.

Avatar
Jindřich Kašpar 14.04.2023

Jindrichkaspar@seznam.cz

Avatar
anaj 14.04.2023

klíčky odstraním vykrojením z brambory - přivedu do varu a chvilku vařím- sleju vodu - brambory opláchnu, osolím + kmín a zaleju připravenou vřelou vodou a dovařím - jsou výborné.

Avatar
Kubicek O 14.04.2023

Autor nějak neupozornil, že tyto toxiny se při vaření rozloží. Je to diltant, nebo lhář? Neměl by se plést do věcí kterým nerozumí

Avatar
Pavla Kubicek O 30.04.2023

Taky jsem o tom cetla a zni to verohodne. Je nejaky rozdil mezi brambory varenymi ve slupce a oskrabanymi?

Avatar
Pwgr 14.04.2023

Větší polovinu jsem dlouho nečetl

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba