Prostreno.cz

Komentáře k článku

jarmila 19.04.2023

je lepší jíst brambory z Kaufu, které sice moc neklíčí, ale jsou vydatně postříkané chemickým postřikem proti klíčivosti?????

Michaela 19.04.2023

To napsala pipina, která jí pouze hranolky z KFC

Fortis Michaela 19.04.2023

12 hodin macerovat KLÍČKY v samohonce, stakan a pak URÁ

Arpád 17.04.2023

lidi dostaňte rozum tadle vláda podporuje fašismus na ukrajiněa mně už to sere. Lidi vzhuru za brambory ale i za nás za lidi vžyď jde o naše děti vemte konečně rozum do hrsti nic proti ale toto je poslední možnost kde mohu vyjádřit svuj názor ať žije demokracie vše mi zablokovali asi ještě na tuto stránku nedošli nebo dnes budu mít zase šuliny za dveřma.Tak se mněte a pá pá

Fortis Arpád 19.04.2023

Naklíčené brambory nejsou jedovaté, ty z nich jen hloupneš, ať ti chutná a přidej si Dáprale

Spokojený důchodce Arpád 26.04.2023

Mám podobnou zkušenost. Pravda papaláše a jejich nohsledy bolí.

Richard Arpád 27.04.2023

Jó jó. Blokáda je blokáda, Může Vás jen těšit to, že v tom nejste sám, takových je víc. Ale zpět k těm bramborám. Tá oná pisatelka chce být jen zajímavá. Někde jsem tu zahlédl název jednoho koření a to kmínui. Většina z nás jej při vaření přidává a ani neví proč. A tá oná co ten článek napsala možná taky. Nneví totiž to, že silice kmínu neutraizují účinky toxinů obsažených v zelených, či naklíčených bramborách. A hlavně by jste ho tam měli dávat při vaření brambor z obchodů. Neb vlivem světla brambory zelenají. I doma pokud nechcete mít zelené brambory, musíte je mít v temnu, a chladnu. Tedy nezezelenají a omezíte i jejich snahu se množit. A kmín má i jiné blahodárné látky a účinky prospěšné našemu tělu.

Arpád takže vlastně taky dobře naklíčená brambora 17.04.2023

a jinak : z čeho chcete udělat nejlepší bramorák ? oloupu klíčky i bramboru a šup s ní na struhadlo k tomu směs z kuřecího nebo vepřového a život je alespoň po dobu než to zbaštím trochu hezčí .

Arpád takže vlastně taky dobře naklíčená brambora 17.04.2023

jinak promiň Radime arpi.Kdysi jsem mněl spoužáka Radima byl to suprovej kluk. Vím je to přes 55 let ale to člověk nezapomene

Pavel 16.04.2023

Klíčky na bramborách jsou ovšem toxické, ale jenom klíčky. Brambor s odstraněnými klíčky není třeba se bát. Brambory takto "upravené" konzumuji cca 65 let a zatím bez úhony - stačí?

Jaroslav Pavel 29.04.2023

Já ještě o 10 let déle... :-)

voba 16.04.2023

Hlupákům s malým IQ by měli zakázat psát články, jako byl tento nesmysl.

Luděk 16.04.2023

Další internetová blbost, nejdříve si ověřte fakta!

Dani El 16.04.2023

A na tý B12 jste byla kde???

Eva 16.04.2023

Je to nesmysl. Viděli jste od března zimní brambory bez klíčů? Jedli to tak celé generace před námi.

Suarel 16.04.2023

Další nesmysl, naklíčené brambory obsahují toxicky solanin, ale nebezpečná koncentrace je obdažena pouze v klíčku,odstraněním klíčku a určité části povrchu je brambora připravena k dalšímu nejlépe tepelnému zpracování a následnému konzumovaní.

Jakub 16.04.2023

Autorka clanku je opravdu hloupa...napsat takovou kravinu muze opravdu nekdo s podprumernym IQ ktery veri hovadinam na internetu...dalsi hloupa ovecka... Zeptejte se Vasi babicky a ta Vam da radu z vlastniho zivota... ze vubec dokazete takovy clanek zverejnit!!!!

Jaroslav Lorenc 16.04.2023

Klíčky odstraním, event. zeleň odkrojím a konzumuji. Dožil jsem se 92 let a stále mi brambory chutnají !

Jan 16.04.2023

Klíčky ani slupku nejím, ani sirové nejím. Po uvaření není žádný problém. MNOHO POVIKU PRO NIC.

Milu 16.04.2023

Celý život máme své brambory ve sklepě a na jaře klíčky odstraníme a brambory sníme. Jsou pořád dobré. Zelené jsou většinou ty, co zůstaly na světle, ty nejíme.

Olga 16.04.2023

Stači chranit brambory v temnote a chladu a kličky se maji oblamat .Rodice a prarodice žili do 100 let a nikdy ne byli nemocni.Ale brambory pestovali bio-to znamena bez chemie.

Jan Krejčí 16.04.2023

Článek jak noha. Klasika dnešních dní, nová doba. 🙏😂

Nosil 16.04.2023

Nechápu,proč na stránkách "prostřeno.cz" umístí takovou kravinu. Zřejmě to nikdo nečte před zveřejněním!

paja 16.04.2023

Ceska pipina co nikdy nesazela, neorala, nevybirala, neuchovavala ve sklepe a brambory zna jen z Kauflandu... Precetla si ze v klickach jsou toxiny a hned si to promitla na celej brambor, az si precte ze jsou i v bramborovy nati, doporuci je pro jistotu nejist vubec, odbornice...

Michaela paja 19.04.2023

Brambory zná z Kauflandu, a navíc jen ve formě chipsů...

Mandelinka 15.04.2023

A co mám jako žrát?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat