Prostreno.cz

Malinový ocet

Malinový ocet využijete do salátových zálivek i sněhových pusinek.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 4h a 0min

    4h a 0min příprava

  • 179 kJ / 42 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky0g

Ingredience na

  • 1 l malin
  • 650 ml červeného vinného octa - možno i bílý

Postup přípravy

  1. 12 malin dejte stranou, zbývající maliny rozdrťte.
  2. Maliny dejte do vhodné láhve, přelijte octem, přikryjte a nechte při pokojové teplotě 24 hodin.
  3. Pak ocet přeceďte přes plátýnko do vhodné, uzavíratelné láhve, přidejte celé maliny, láhev zavíčkujte a nechte 2 - 3 dny v chladu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,11g
  • Sacharidy:

    16,40g
    • Cukry:

      2,68g
  • Tuky:

    0,29g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 42 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

12

minut uklízení



Podobné recepty

Pikantní grilovací olej

(16 hlasů)
15min
1900 kJ

Koprový dresink

(15 hlasů)
15min
770 kJ

Bylinkový dresink

(14 hlasů)
15min
674 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Malinový ocet

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat