Prostreno.cz

Malinový ocet

Malinový ocet využijete do salátových zálivek i sněhových pusinek.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 4h a 0min

    4h a 0min příprava

  • 207 kJ / 49 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy8g
tuky0g

Ingredience na

  • 1 l malin
  • 650 ml červeného vinného octa - možno i bílý

Postup přípravy

  1. 12 malin dejte stranou, zbývající maliny rozdrťte.
  2. Maliny dejte do vhodné láhve, přelijte octem, přikryjte a nechte při pokojové teplotě 24 hodin.
  3. Pak ocet přeceďte přes plátýnko do vhodné, uzavíratelné láhve, přidejte celé maliny, láhev zavíčkujte a nechte 2 - 3 dny v chladu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Malinový ocet

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat