Prostreno.cz

Hovězí maso dušené s cibulí

Šťavnaté hovězí plátky s cibulí.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 2h a 15min

    15min příprava

    2h a 0min vaření

  • 582 kJ / 139 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy6g
tuky9g

Ingredience na

  • 1 kg hovězího masa - nejlépe zadní
  • 4 lžíce oleje
  • 8 ks malých cibulí
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička medu
  • 1 lžička hořčice
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 300 ml hovězího vývaru

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silnější plátky a opečte je na oleji.
  2. Přidejte med, hořčici, citronovou šťávu a zalijte vývarem.
  3. Přikryté duste doměkka.
  4. Přibližně po hodině dušení přidejte k masu neoloupanou cibuli a stroužky česneku.
  5. Maso podle potřeby osolte a opepřete.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,70g
  • Sacharidy:

    208,50g
    • Cukry:

      98,20g
  • Tuky:

    126,83g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 139 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí svíčková s brokolicí

(14 hlasů)
45min
791 kJ

Hovězí roláda

(14 hlasů)
2h a 35min
1041 kJ

Guláš s rajčaty

(11 hlasů)
2h a 20min
568 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené s cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat