Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filety s artyčoky

sun
16hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

543 kJ

energetická hodnota na 100g

90 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky6g sacharidy3g bílkoviny

Ryba s artyčoky, olivami a pečenou paprikou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 porce filé bělomasé ryby á200 g - dle vlastní chuti
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 ks srdíčka artyčoku - konzervované
  • 8 ks černých oliv
  • 1 ks pečené červené papriky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce pesta
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  • Z alobalu vystihněte dvojmo 2 dostatečně velké čtverce.
  • Alobal potřete olejem a na alobal položte porci ryby.
  • Ryby osolte a opepřete.
  • Na každou porci položte na čtvrtky nakrájený artyčok, olivy a přidejte na kostičky nakrájenou papriku.
  • Zbytek oleje promíchejte s pestem a citronovou šťávou, ryby směsí potřete.
  • Ryby dobře zabalte a pečte v troubě, nebo na grilu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Grilovaná treska se zeleninou

Grilovaná treska se zeleninou

12 hlasů
55min 565 kJ 200 Kč
Zapečené brambory s lososem

Zapečené brambory s lososem

9 hlasů
1h a 30min 552 kJ 220 Kč
Rybí filé v alobalu

Rybí filé v alobalu

12 hlasů
40min 722 kJ 140 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

13 hlasů
60min 1118 kJ 140 Kč
Ryba s mangoldem

Ryba s mangoldem

15 hlasů
45min 175 kJ 160 Kč
Ryba s fenyklem

Ryba s fenyklem

16 hlasů
35min 307 kJ 130 Kč

Články nejen o vaření