Prostreno.cz

Rybí filety s artyčoky

Ryba s artyčoky, olivami a pečenou paprikou.

Ohodnotit
(17 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 571 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy4g
tuky13g

Ingredience na

  • 2 porce filé bělomasé ryby á200 g - dle vlastní chuti
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 ks srdíčka artyčoku - konzervované
  • 8 ks černých oliv
  • 1 ks pečené červené papriky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce pesta
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  1. Z alobalu vystihněte dvojmo 2 dostatečně velké čtverce.
  2. Alobal potřete olejem a na alobal položte porci ryby.
  3. Ryby osolte a opepřete.
  4. Na každou porci položte na čtvrtky nakrájený artyčok, olivy a přidejte na kostičky nakrájenou papriku.
  5. Zbytek oleje promíchejte s pestem a citronovou šťávou, ryby směsí potřete.
  6. Ryby dobře zabalte a pečte v troubě, nebo na grilu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,20g
  • Sacharidy:

    92,10g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    164,50g
  • Vláknina:

    37,00g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaná treska se zeleninou

(12 hlasů)
55min
560 kJ

Zapečené brambory s lososem

(9 hlasů)
1h a 30min
713 kJ

Rybí filé v alobalu

(12 hlasů)
40min
732 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filety s artyčoky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat