Prostreno.cz

Rybí filety s artyčoky

Ryba s artyčoky, olivami a pečenou paprikou.

Ohodnotit
(17 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 546 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky11g

Ingredience na

  • 2 porce filé bělomasé ryby á200 g - dle vlastní chuti
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 ks srdíčka artyčoku - konzervované
  • 8 ks černých oliv
  • 1 ks pečené červené papriky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce pesta
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  1. Z alobalu vystihněte dvojmo 2 dostatečně velké čtverce.
  2. Alobal potřete olejem a na alobal položte porci ryby.
  3. Ryby osolte a opepřete.
  4. Na každou porci položte na čtvrtky nakrájený artyčok, olivy a přidejte na kostičky nakrájenou papriku.
  5. Zbytek oleje promíchejte s pestem a citronovou šťávou, ryby směsí potřete.
  6. Ryby dobře zabalte a pečte v troubě, nebo na grilu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filety s artyčoky

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat