Prostreno.cz

Filety ze pstruha

Rybí filety s rajčaty, kapary a citronovou šťávou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 460 kJ / 110 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky8g

Ingredience na

  • 3 ks filety pstruha á 180-200 g
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 ks rajčat
  • 1 a 0,5 lžíce kaparů
  • 5 lžic citronové šťávy
  • 3 lžíce čerstvé petrželky - nasekané
  • K podávání
  • 1 ks citronu

Postup přípravy

  1. Filé pstruha osolte a opepřete.
  2. V pánvi rozehřejte olej,máslo a pstruha opečte z každé strany 4 - 5 minut (podle velikosti filé).
  3. Rybu vyndejte a položte na předehřátý talíř.
  4. Na stejnou pánev přidejte pokrájená rajčata, nasekanou petrželku, kapary, citronovou šťávu a poduste přibližně 5 minut. Podle chuti osolte.
  5. Ryby podávejte s rajčaty, kapary a plátky citronu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,43g
  • Sacharidy:

    99,51g
    • Cukry:

      13,00g
  • Tuky:

    190,33g
  • Vláknina:

    34,10g

Aktivita pro spálení: 110 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí karbanátky

(13 hlasů)
60min
1155 kJ

Ryba s mangoldem

(16 hlasů)
45min
212 kJ

Ryba s fenyklem

(16 hlasů)
35min
362 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filety ze pstruha

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat