Prostreno.cz

Filety ze pstruha

Rybí filety s rajčaty, kapary a citronovou šťávou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 469 kJ / 112 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na

  • 3 ks filety pstruha á 180-200 g
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 ks rajčat
  • 1 a 0,5 lžíce kaparů
  • 5 lžic citronové šťávy
  • 3 lžíce čerstvé petrželky - nasekané
  • K podávání
  • 1 ks citronu

Postup přípravy

  1. Filé pstruha osolte a opepřete.
  2. V pánvi rozehřejte olej,máslo a pstruha opečte z každé strany 4 - 5 minut (podle velikosti filé).
  3. Rybu vyndejte a položte na předehřátý talíř.
  4. Na stejnou pánev přidejte pokrájená rajčata, nasekanou petrželku, kapary, citronovou šťávu a poduste přibližně 5 minut. Podle chuti osolte.
  5. Ryby podávejte s rajčaty, kapary a plátky citronu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filety ze pstruha

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat