Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Filety ze pstruha

lanvin
11hlasů
Hodnotit

30min

15min příprava

15min vaření

477 kJ

energetická hodnota na 100g

170 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky4g sacharidy8g bílkoviny

Rybí filety s rajčaty, kapary a citronovou šťávou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 ks filety pstruha á 180-200 g
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 ks rajčat
  • 1 a 0,5 lžíce kaparů
  • 5 lžic citronové šťávy
  • 3 lžíce čerstvé petrželky - nasekané
  • K podávání
  • 1 ks citronu

Postup přípravy

  • Filé pstruha osolte a opepřete.
  • V pánvi rozehřejte olej,máslo a pstruha opečte z každé strany 4 - 5 minut (podle velikosti filé).
  • Rybu vyndejte a položte na předehřátý talíř.
  • Na stejnou pánev přidejte pokrájená rajčata, nasekanou petrželku, kapary, citronovou šťávu a poduste přibližně 5 minut. Podle chuti osolte.
  • Ryby podávejte s rajčaty, kapary a plátky citronu.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

13 hlasů
60min 1118 kJ 140 Kč
Ryba s mangoldem

Ryba s mangoldem

15 hlasů
45min 175 kJ 160 Kč
Ryba s fenyklem

Ryba s fenyklem

16 hlasů
35min 307 kJ 130 Kč
Pstruh v mandlové krustě

Pstruh v mandlové krustě

16 hlasů
45min 896 kJ 90 Kč
 Rybí filé zapečené se sýrem feta

Rybí filé zapečené se sýrem feta

13 hlasů
50min 431 kJ 180 Kč
Pečené rybí podkovy

Pečené rybí podkovy

14 hlasů
1h a 20min 540 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření