Prostreno.cz

Zeleninový guláš s vepřovým masem

Guláš se spoustou dobré zeleniny.

27.10.2016 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

375 kJ / 89 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na menší kousky a orestujte je na másle s olejem.
  2. Přidejte očištěnou, pokrájenou zeleninu a zalijte vodou, ve které rozmíchejte kostku vývaru.
  3. Přikryté duste, až je vše měkké. Podle chuti osolte a opepřete.

TIP:

Místo zeleninové kostky použijte oblíbené bylinky a směs koření.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,22 g
  • Sacharidy:

    107,30 g
    • Cukry:

      15,53 g
  • Tuky:

    192,00 g
  • Vláknina:

    30,00 g

Aktivita pro spálení:

89 kcal
11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky z vepřového masa

(14 hlasů)
2h a 30min
1014 kJ

Pomalu pečený bůček

(14 hlasů)
2h a 50min
323 kJ

Vepřová pečeně na pepři

(8 hlasů)
1h a 45min
316 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

zelenina

41 kcal / 100g
B1,92 g
S9 g
T1,79 g

vývar zeleninový sypký

0 kcal / 100g
B0 g
S0,7 g
T0 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový guláš s vepřovým masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba