Prostreno.cz

Pomalu pečený bůček

Pomalu pečené maso se zeleninou, vínem a voňavým kořením.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 2h a 50min

    20min příprava

    2h a 30min vaření

  • 1302 kJ / 311 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy24g
tuky21g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 150 °C.
  2. Bůček dejte do pekáčku, potřete ho hořčicí a osolte.
  3. Přidejte nakrájenou mrkev, cibuli, celer, pórek a celé stroužky česneku.
  4. Posype kořením, podlijte vínem promíchaným s pomerančovou šťávou, marmeládou a medem, přikryjte a zvolna pečte doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pomalu pečený bůček

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat