Prostreno.cz

Pomalu pečený bůček

Pomalu pečené maso se zeleninou, vínem a voňavým kořením.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 2h a 50min

    20min příprava

    2h a 30min vaření

  • 1127 kJ / 269 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy20g
tuky15g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 150 °C.
  2. Bůček dejte do pekáčku, potřete ho hořčicí a osolte.
  3. Přidejte nakrájenou mrkev, cibuli, celer, pórek a celé stroužky česneku.
  4. Posype kořením, podlijte vínem promíchaným s pomerančovou šťávou, marmeládou a medem, přikryjte a zvolna pečte doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,23g
  • Sacharidy:

    501,62g
    • Cukry:

      180,20g
  • Tuky:

    80,24g
  • Vláknina:

    65,10g

Aktivita pro spálení: 269 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení



Podobné recepty

Pánev s vepřovou panenkou

(12 hlasů)
50min
581 kJ

Krkovice na černém pivu

(17 hlasů)
1h a 20min
857 kJ

Medové vepřové plátky

(13 hlasů)
1h a 15min
600 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pomalu pečený bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat