Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Zeleninová polévka s tousty

Mikeš
11hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

205 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky6g sacharidy3g bílkoviny

Italská polévka podávána jako hlavní chod.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 1,5 l vody
  • 1 ks středně velké mrkve
  • 1 ks malé cukety
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 ks jarní cibulky
  • 0,5 ks červené papriky
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 1 ks bagety
  • 150 g strouhaného sýra

Postup přípravy

  • Vodu přiveďte k varu a do vody vložte kostku vývaru.
  • Mrkev, cuketu a celer nakrájejte pomocí škrabky Julienne na tenké proužky.
  • Cibuli nakrájejte na plátky a očištěnou papriku nakrájejte na nudličky.
  • Nakrájenou zeleninu nasypte do vývaru a vařte 10-15 minut.
  • Mezitím nakrájejte bagetu na plátky,uložte ji na plech vyložený pečícím papírem, posypte sýrem a pečte, až se roztaví sýr. Nebo můžete bagetu orestovat v pánvi, sýrem posypte po otočení plátků.
  • Polévku podle chuti osolte, opepřete a podávejte s plátky bagety.
Jarní zeleninová polévka

Jarní zeleninová polévka

5 hlasů
45min 95kJ 60 Kč
Kuřecí maso na kari

Kuřecí maso na kari

5 hlasů
1h a 5min 392kJ 99 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Sójová polévka

Sójová polévka

14 hlasů
55min 406 kJ 70 Kč
Rybí polévka

Rybí polévka

15 hlasů
1h a 50min 340 kJ 160 Kč
Chlebová polévka

Chlebová polévka

21 hlasů
25min 591 kJ 80 Kč
Bramborový krém

Bramborový krém

21 hlasů
45min 158 kJ 50 Kč
Špenátová polévka

Špenátová polévka

5 hlasů
40min 420 kJ 55 Kč
Kuřecí vývar s parmazánem

Kuřecí vývar s parmazánem

9 hlasů
30min 401 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření