Prostreno.cz

Rybí polévka

Vánoční, krémová rybí polévka.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 1h a 50min

    35min příprava

    1h a 15min vaření

  • 357 kJ / 85 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z ryb si uvařte rybí vývar. Uvařený vývar sceďte.
  2. Na rozehřátém másle orestujte nakrájenou zeleninu.
  3. Jakmile má zelenina zlatavou barvu, přidejte dvě lžíce hladké mouky a vymíchejte jíšku.
  4. K hotové jíšce postupně přilévejte vývar a důkladně míchejte.
  5. Přidejte nastrouhaný muškátový oříšek a 15 minut vařte.
  6. Polévku zjemněte smetanou, přidejte do ní obrané rybí maso, podle chuti osolte, opepřete a přisypte najemno nasekaný kopr.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat