Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Růžičková kapusta se smetanou

lanvin
11hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

562 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky6g sacharidy4g bílkoviny

Dušená růžičková kapusta se smetanou a hořčicí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g růžičkové kapusty
  • 2 lžíce másla
  • 200 ml 33% smetany
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  • Očištěnou kapustu rozkrojte na poloviny.
  • Na rozehřátém másle kapustu za stálého míchání 5 minut restujte.
  • Přidejte hořčici, smetanu a kapustu duste 10 - 15 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  • Podávejte samostatně, nebo jako přílohu.
Čokoládový koláč sypaný ořechy

Čokoládový koláč sypaný ořechy

1h a 45min 1390kJ 220 Kč

Podobné recepty

Brambory s koprem

Brambory s koprem

12 hlasů
35min 412 kJ 40 Kč
Brambory s majoránkou

Brambory s majoránkou

14 hlasů
45min 403 kJ 45 Kč
Brambory s kapustou

Brambory s kapustou

13 hlasů
45min 444 kJ 55 Kč
Kaše s pastinákem

Kaše s pastinákem

14 hlasů
55min 635 kJ 75 Kč
Brambory v bylinkách

Brambory v bylinkách

17 hlasů
1h a 5min 412 kJ 75 Kč
Květák s pistáciemi

Květák s pistáciemi

17 hlasů
25min 1493 kJ 45 Kč

Články nejen o vaření