Prostreno.cz

Růžičková kapusta se smetanou

Dušená růžičková kapusta se smetanou a hořčicí.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 827 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky18g

Ingredience na

  • 300 g růžičkové kapusty
  • 2 lžíce másla
  • 200 ml 33% smetany
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Očištěnou kapustu rozkrojte na poloviny.
  2. Na rozehřátém másle kapustu za stálého míchání 5 minut restujte.
  3. Přidejte hořčici, smetanu a kapustu duste 10 - 15 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Podávejte samostatně, nebo jako přílohu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,02g
  • Sacharidy:

    81,20g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    132,70g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 197 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Brambory s koprem

(12 hlasů)
35min
448 kJ

Brambory s majoránkou

(14 hlasů)
45min
419 kJ

Brambory s kapustou

(13 hlasů)
45min
497 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta se smetanou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat