Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušený hejk

lanvin
12hlasů
Hodnotit

1h a 35min

1h a 10min příprava

25min vaření

386 kJ

energetická hodnota na 100g

99 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky5g sacharidy8g bílkoviny

Zdravá a dietní příprava ryby s pórkem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g filetu z hejka - mořská štika
  • 1 ks velkého pórku
  • 1 svazek kopru
  • 1 špetka citronového pepře
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 3 lžíce másla
  • 3 špetky soli
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 2 ks čtvrtky citrónu

Postup přípravy

  • Omyté, osušené filé z hejka pokapejte citronovou šťávou, posypte pepřem a solí. Nechte v chladu 1 hodinu.
  • Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte očištěný na kolečka nakrájený pórek a duste 5 minut.
  • Zalijte vývarem, přidejte porce ryby, přikryjte a duste 15 minut. Podávejte např. se zelným salátem a plátkem citrónu.
Slepované pusinky

Slepované pusinky

2 hlasy
1h a 35min 705kJ 35 Kč
Losos s rajčaty

Losos s rajčaty

3 hlasy
35min 722kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Treska s pomerančovým máslem

Treska s pomerančovým máslem

9 hlasů
2h a 30min 645 kJ 78 Kč
Dietní rybí filé z hejka

Dietní rybí filé z hejka

17 hlasů
30min 553 kJ 55 Kč
Losos s javorovým sirupem

Losos s javorovým sirupem

14 hlasů
35min 984 kJ 152 Kč
Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

19 hlasů
40min 648 kJ 115 Kč
Platýz s hroznovým vínem

Platýz s hroznovým vínem

13 hlasů
45min 635 kJ 320 Kč
Cejn na zelenině

Cejn na zelenině

8 hlasů
1h a 25min 515 kJ 126 Kč

Články nejen o vaření