Prostreno.cz

Pstruh s kapary

Velmi jednoduchá a rychlá příprava pstruha.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 980 kJ / 234 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy14g
tuky16g

Ingredience na

  • 2 ks pstruhů
  • 1 lžička soli
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 120 g másla
  • 3 lžíce kaparů
  • 1 hrst čerstvé petrželky - nasekané
  • K podávání
  • 1 ks citronu - nakrájeného na plátky
  • Na obalení
  • 0,5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  1. Pstruhy osolte a obalte je v hladké mouce.
  2. Do každého pstruha vložte trochu nasekané zelené petrželky.
  3. V hlubší velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  4. Přidejte kapary, vložte ryby a opečte je z obou stran, dohromady přibližně 20-25 minut, podle velikosti ryb.
  5. Podávejte s plátky citrónu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruh s kapary

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat