Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pstruh s kapary

lanvin
2hlasy
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

1029 kJ

energetická hodnota na 100g

210 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:16g tuky13g sacharidy8g bílkoviny

Velmi jednoduchá a rychlá příprava pstruha.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks pstruhů
  • 1 lžička soli
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 120 g másla
  • 3 lžíce kaparů
  • 1 hrst čerstvé petrželky - nasekané
  • K podávání
  • 1 ks citronu - nakrájeného na plátky
  • Na obalení
  • 0,5 hrnku hladké mouky

Postup přípravy

  • Pstruhy osolte a obalte je v hladké mouce.
  • Do každého pstruha vložte trochu nasekané zelené petrželky.
  • V hlubší velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  • Přidejte kapary, vložte ryby a opečte je z obou stran, dohromady přibližně 20-25 minut, podle velikosti ryb.
  • Podávejte s plátky citrónu.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

5 hlasů
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

6 hlasů
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Filé s rajčaty

Filé s rajčaty

8 hlasů
60min 224 kJ 180 Kč
Treska s celerovou kaší

Treska s celerovou kaší

8 hlasů
1h a 10min 388 kJ 220 Kč
Steaky z tuňáka

Steaky z tuňáka

4 hlasy
40min 816 kJ 230 Kč
Nugety z tresky

Nugety z tresky

3 hlasy
50min 762 kJ 130 Kč
Filé plněné zeleninou

Filé plněné zeleninou

2 hlasy
60min 713 kJ 190 Kč
Ryba pečená na másle

Ryba pečená na másle

4 hlasy
35min 823 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření