Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Zelené brambory

sun
8hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

460 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky16g sacharidy2g bílkoviny

Velmi pikantní bramborová příloha.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1,5 kg malých brambor
  • 0,5 lžičky soli - na vaření brambor
  • 1 svazek zelené petržele
  • 80 ml řepkového oleje
  • 2 lžíce vinného octa
  • 2 lžíce wasabi pasty
  • 0,5 lžíce pískového cukru
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Oloupané brambory uvařte v osolené vodě doměkka.
  • Mezitím nahrubo nasekejte petržel a v misce ji promíchejte s olejem, octem, wasabi pastou, cukrem a solí.
  • Uvařené brambory nakrájejte na větší kousky a promíchejte s petrželovou směsí, hned podávejte.
  • Brambory jsou výborné například ke grilovanému masu.
Vepřové kotlety se zelným salátem

Vepřové kotlety se zelným salátem

2 hlasy
50min 621kJ 110 Kč
Sekaná z hovězího masa

Sekaná z hovězího masa

2 hlasy
1h a 35min 1001kJ 160 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Růžičková kapusta se smetanou

Růžičková kapusta se smetanou

8 hlasů
35min 551 kJ 50 Kč
Pečená vodnice

Pečená vodnice

5 hlasů
60min 304 kJ 80 Kč
Růžičková kapusta s ořechy

Růžičková kapusta s ořechy

10 hlasů
25min 813 kJ 85 Kč
Brambory na rozmarýnu

Brambory na rozmarýnu

7 hlasů
55min 476 kJ 60 Kč
Pečená dýně

Pečená dýně

1 hlas
50min 906 kJ 45 Kč
Růžičková kapusta s rozinkami

Růžičková kapusta s rozinkami

1 hlas
30min 428 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření