Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Zelené brambory

sun
8hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

469 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky16g sacharidy2g bílkoviny

Velmi pikantní bramborová příloha.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1,5 kg malých brambor
  • 0,5 lžičky soli - na vaření brambor
  • 1 svazek zelené petržele
  • 80 ml řepkového oleje
  • 2 lžíce vinného octa
  • 2 lžíce wasabi pasty
  • 0,5 lžíce pískového cukru
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Oloupané brambory uvařte v osolené vodě doměkka.
  • Mezitím nahrubo nasekejte petržel a v misce ji promíchejte s olejem, octem, wasabi pastou, cukrem a solí.
  • Uvařené brambory nakrájejte na větší kousky a promíchejte s petrželovou směsí, hned podávejte.
  • Brambory jsou výborné například ke grilovanému masu.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Růžičková kapusta se smetanou

Růžičková kapusta se smetanou

13 hlasů
35min 563 kJ 50 Kč
Pečená vodnice

Pečená vodnice

5 hlasů
60min 316 kJ 80 Kč
Růžičková kapusta s ořechy

Růžičková kapusta s ořechy

11 hlasů
25min 826 kJ 85 Kč
Brambory na rozmarýnu

Brambory na rozmarýnu

8 hlasů
55min 515 kJ 60 Kč
Pečená dýně

Pečená dýně

2 hlasy
50min 982 kJ 45 Kč
Růžičková kapusta s rozinkami

Růžičková kapusta s rozinkami

2 hlasy
30min 433 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření