Prostreno.cz

Pečená vodnice

Vodnice s máslem a tymiánem.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 496 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy15g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Vodnice důkladně omyjte a odřízněte polovinu natě.
  3. Vodnice uložte do zapékací misky, osolte je, opepřete, pokapejte máslem, medem, citronovou šťávou, nebo balsamicem, posypte nasekaným tymiánem, přidejte na větší kousky nakrájenou, oloupanou šalotku a přikryté pečte v troubě 20 minut.
  4. Po dvaceti minutách vodnice otočte a dopečte odkryté doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    21,00g
  • Sacharidy:

    210,80g
    • Cukry:

      106,00g
  • Tuky:

    86,30g
  • Vláknina:

    47,00g

Aktivita pro spálení: 118 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaná karotka

(20 hlasů)
25min
816 kJ

Brambory s majoránkou

(14 hlasů)
45min
419 kJ

Brambory s kapustou

(13 hlasů)
45min
497 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečená vodnice

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat