Prostreno.cz

Jehněčí kotletky s hruškami

Kotletky pečené s hruškami a šalotkou.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 419 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na

  • 6 ks jehněčích kotletek
  • 6 špetek soli
  • 3 ks hrušek
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 60 ml oleje
  • 6 ks oloupaných šalotek
  • 4 stroužky česneku
  • 200 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy

  1. Hrušky zbavte jádřince, nakrájejte je na klínky a pokapejte citronovou šťávou.
  2. Předehřejte troubu na 180 °C.
  3. Kotletky opečte zprudka z obou stran na oleji.
  4. Kotletky přeložte do pekáčku, podle chuti maso osolte, přidejte hrušky, oloupané stroužky česneku, šalotku, podlijte vývarem a pečte v troubě 15-20 minut, nebo až jsou kotletky měkké.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky s hruškami

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat