Prostreno.cz

Jehněčí kostky s rajčaty

Jehněčí maso dušené s rajčaty a pivem.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 30min

    1h a 30min příprava

    60min vaření

  • 594 kJ / 142 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy3g
tuky8g

Ingredience na

  • 750 g jehněčího masa - kýta,nebo hřbet
  • 1 snítka máty
  • 1 ks cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 500 ml 10° piva
  • 1 plechovka drcených rajčat
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na velké kostky a dejte ho do mísy.
  2. Maso osolte, opepřete, přidejte jemně nasekanou mátu, drobně nasekanou cibuli a česnek.
  3. Maso zalijte pivem a nechte minimálně hodinu marinovat.
  4. Pak maso i s marinádou dejte do kastrolu, nebo hrnce, přidejte rajčata a duste doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,14g
  • Sacharidy:

    125,42g
    • Cukry:

      14,19g
  • Tuky:

    23,93g
  • Vláknina:

    37,00g

Aktivita pro spálení: 142 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kotleta na rozmarýnu

(17 hlasů)
1h a 20min
947 kJ

Dušená jehněčí kýta se sušenými švestkami

(10 hlasů)
3h a 5min
658 kJ

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

(16 hlasů)
3h a 40min
1216 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kostky s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat