Prostreno.cz

Drožďová polévka s petrželí

Chutná, zdravá polévka. Droždí v polévce se nebojte, není nijak dominantní, dodá polévce plnou chuť a aroma.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 270 kJ / 64 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy9g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou nakrájenou cibuli a česnek orestujte v hrnci na rozehřátém másle.
  2. Pak přidejte očištěnou, nakrájenou petržel, osolte, opepřete, přidejte muškátový oříšek a podlijeme zeleninovým vývarem, nebo vodou.
  3. Přidejte rozdrobené droždí a vařte za občasného promíchání 30 minut.
  4. Polévku rozmixujte a zjemněte smetanou.
  5. Podávejte posypané petrželkou a tymiánem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Drožďová polévka s petrželí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat