Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hrušková polévka

lanvin
2hlasy
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

219 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky9g sacharidy2g bílkoviny

K podzimu patří hrušky, určitě vyzkoušejte hruškovou polévku s celerem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 lžíce másla
  • 1 ks cibule
  • 3 ks hrušek
  • 250 g oloupaného celeru
  • 1 špetka kmínu
  • 1 ks menší, oloupané petržele
  • 1,6 l domácího vývaru - zeleninový, nebo masový
  • 1 hrnek zelené petrželky - nasekané

Postup přípravy

  • Na másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  • Přidejte na kostičky nakrájený celer a petržel, posypte kmínem a 2 minuty míchejte.
  • Zeleninu zalijte vývarem a vařte 10 minut.
  • Přidejte oloupané, na klínky nakrájené hrušky a vařte 10-15 minut (až je měkká zelenina).
  • Polévku posypte nakrájenou petrželkou.
Moučník s brusinkami

Moučník s brusinkami

5 hlasů
1h a 25min 1009kJ 130 Kč
Dezert s čerstvými fíky

Dezert s čerstvými fíky

1 hlas
45min 754kJ 130 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Podzimní houbová polévka

Podzimní houbová polévka

2 hlasy
1h a 10min 259 kJ 75 Kč
Sytá polévka s párkem

Sytá polévka s párkem

3 hlasy
60min 247 kJ 90 Kč
Polévka s kuřecím masem a vejci

Polévka s kuřecím masem a vejci

1 hlas
1h a 20min 353 kJ 85 Kč
Dýňová polévka s kokosem

Dýňová polévka s kokosem

2 hlasy
50min 171 kJ 65 Kč
Houbová polévka s rýží

Houbová polévka s rýží

6 hlasů
1h a 10min 231 kJ 80 Kč
Cuketový krém s pórkem

Cuketový krém s pórkem

0 hlasů
55min 156 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření