Prostreno.cz

Carpaccio z lososa

Jako carpaccio se dnes označuje prakticky cokoli jedlého, nakrájeného na tenoučké plátky.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    35min příprava

  • 911 kJ / 217 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy2g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pokud je třeba, filet dočistěte, zbavte kostí a stáhněte z kůže - nejlépe i s tukem.
  2. Maso z obou stran nařízněte do,motýlka tak, aby šlo rozložit na co nejnižší plát.
  3. Maso potřete slabě olejem, octem balsamico, posypte solí, cukrem a pepřem.
  4. Na rybu položte snítky kopru, maso zabalte do folie a nechte v lednici marinovat do druhého dne.
  5. Pak rybu nakrájejte na velmi tenké plátky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Carpaccio z lososa

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat