Prostreno.cz

Carpaccio z lososa

Jako carpaccio se dnes označuje prakticky cokoli jedlého, nakrájeného na tenoučké plátky.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 35min

    35min příprava

  • 824 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pokud je třeba, filet dočistěte, zbavte kostí a stáhněte z kůže - nejlépe i s tukem.
  2. Maso z obou stran nařízněte do,motýlka tak, aby šlo rozložit na co nejnižší plát.
  3. Maso potřete slabě olejem, octem balsamico, posypte solí, cukrem a pepřem.
  4. Na rybu položte snítky kopru, maso zabalte do folie a nechte v lednici marinovat do druhého dne.
  5. Pak rybu nakrájejte na velmi tenké plátky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,10g
  • Sacharidy:

    232,20g
    • Cukry:

      112,20g
  • Tuky:

    119,72g
  • Vláknina:

    50,00g

Aktivita pro spálení: 197 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Avokádový dip

(2 hlasů)
20min
543 kJ

Grilovaná cukrová kukuřice

(4 hlasů)
30min
1191 kJ

Chuťovky z cherry rajčat

(2 hlasů)
30min
442 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Carpaccio z lososa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat