Prostreno.cz

Sladké bramboráky

Rakouské bramboráčky s rozinkami a sýrem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
06.02.2018 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

842 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Oloupané brambory nastrouhejte do velké misky. Přebytečnou vodu slijte.
  3. Přidejte ricottu, mouku, cukr, pomerančovou kůru, prášek do pečiva, sůl, vejce a rozinky – vše důkladně promíchejte.
  4. Ve velké, těžké pánvi postupně upečte bramboráčky.
  5. Upečené pokládejte na plech vyložený pečícím papírem a dejte je ještě na 10 minut do předehřáté trouby.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,91 g
  • Sacharidy:

    349,82 g
    • Cukry:

      159,73 g
  • Tuky:

    123,58 g
  • Vláknina:

    8,00 g

Aktivita pro spálení:

201 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení





Podobné recepty

Banánový moučník s čokoládou a banány

(13 hlasů)
1h a 30min
1097 kJ

Bábovka s banány

(10 hlasů)
1h a 20min
913 kJ

Koláč s celozrnnou moukou

(6 hlasů)
1h a 5min
1091 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sladké bramboráky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba