Prostreno.cz

Zeleninová polévka s nočky

Chutnou polévku připravíte i bez masa.

29.03.2018 sun
60min

25min příprava

35min vaření

468 kJ / 111 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Zeleninu očistěte a nakrájejte na stejně velké kousky.
  2. V hrnci na oleji s máslem zeleninu krátce orestujte.
  3. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte nasekaný libeček a vařte, až je zelenina měkká.
  4. Máslo vyšlehejte do pěny a postupně k němu vmíchejte ostatní ingredience.
  5. Pomocí dvou lžiček tvarujte z těsta nočky a vhazujte je do vařící polévky, vařte, až nočky vyplavou.
  6. Polévku podávejte posypanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,44 g
  • Sacharidy:

    232,16 g
    • Cukry:

      17,00 g
  • Tuky:

    284,35 g
  • Vláknina:

    39,00 g

Aktivita pro spálení:

111 kcal
13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení





Podobné recepty

Kari kuřecí polévka

(6 hlasů)
1h a 30min
214 kJ

Polévka ze sladkých brambor

(2 hlasů)
55min
230 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

řapíkatý celer

42 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,2 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

květák

25 kcal / 100g
B1 g
S5 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninová polévka s nočky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba