30min
15min příprava
15min vaření
875 kJ
energetická hodnota na 100g
290 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky9g sacharidy15g bílkoviny
Oběd, který připravíte během 30 minut.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
6 ks
tenkých plátků hovězí svíčkové
6 stonků
zeleného chřestu
6 špetek
soli
6 špetek
mletého, černého pepře
Na obalení
0,5 hrnku
bramborového škrobu
Na smažení
100 ml
oleje
Postup přípravy
Chřest blanšírujte 3 minuty v osolené vařící vodě, pak chřest sceďte, přelijte ledovou vodou a nechte okapat.
Plátky masa opepřete, na každý plátek masa položte 1 stonek chřestu a maso zarolujte.
Maso obalte ve škrobu a ze všech stran orestujte v pánvi s rozehřátým olejem.
Maso osolte až po restování.