Prostreno.cz

Králík na bílém víně s mandlemi

Víno dodá králičímu masu tu správnou chuť.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 797 kJ / 190 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy16g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte.
  2. Naporcované maso prošpikujte slaninou a obalte ho v hladké mouce.
  3. Na oleji nechte zesklovatět cibuli a česnek.
  4. Přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  5. Maso osolte, opepřete, posypte tymiánem, zalijte vývarem, vínem a duste doměkka.
  6. Před dokončením přidejte k masu mandle.
  7. Podávejte s jasmínovou, nebo šafránovou rýží.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na bílém víně s mandlemi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat