Prostreno.cz

Filé pstruha se zeleninou

Filety pstruha se spoustou zeleniny a žampióny.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 292 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy4g
tuky4g

Ingredience na

  • 800 g filet pstruha - á 180-200 g
  • 6 špetek soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 300 g cherry rajčat
  • 1 ks menší cukety
  • 1 ks červené cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 1 ks žluté papriky
  • 12 ks malých, hnědých žampionů
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 6 lžic másla
  • K podávání
  • 1 ks citronu - nakrájeného na čtvrtiny
  • Na posypání
  • 5 snítek petrželky - nasekané

Postup přípravy

  1. Rajčata překrojte na poloviny, cuketu a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky, papriky na kostičky.
  2. Filety osolte, opepřete a opečte je z obou stran na 4 lžících másla a lžíci oleje.
  3. V jiné pánvi orestujte na zbývajícím másle a oleji nakrájenou zeleninu a žampiony. Podle chti osolte.
  4. Rybu podávejte se zeleninou, posypanou petrželkou a s kouskem citrónu.

TIP:

Pokrm můžete připravit z jakékoli oblíbené ryby.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,69g
  • Sacharidy:

    105,98g
    • Cukry:

      22,00g
  • Tuky:

    190,82g
  • Vláknina:

    36,72g

Aktivita pro spálení: 69 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Pikantní rybí karbanátky

(2 hlasů)
60min
618 kJ

Ryba s fíky a zeleninou

(2 hlasů)
1h a 10min
277 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filé pstruha se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat