Prostreno.cz

Telecí kýta dušená na víně

Telecí maso dušené s bílým vínem a zeleninou.

21.05.2018 Mikeš
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

529 kJ / 126 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a orestujte na másle s olejem, orestované maso vyndejte děrovanou lžíci na talíř.
  2. Do hrnce ve kterém jste restovali maso přidejte očištěnou, nakrájenou zeleninu a orestujte ji.
  3. K zelenině přidejte maso, oregano, víno a vývar. Duste doměkka.
  4. Maso podle chuti osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    117,12 g
  • Sacharidy:

    104,68 g
    • Cukry:

      28,51 g
  • Tuky:

    145,98 g
  • Vláknina:

    17,15 g

Aktivita pro spálení:

602 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

179

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí maso na paprice

(3 hlasů)
1h a 50min
347 kJ

Telecí paprikáš

(3 hlasů)
1h a 55min
385 kJ

Telecí kostky na pivu

(2 hlasů)
1h a 50min
763 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí kýta dušená na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba