Prostreno.cz

Italská polévka z hovězího masa

Hovězí polévka s paprikou, rajčaty a rýží jako hlavní chod.

07.08.2018 lanvin
2h a 30min

30min příprava

2h a 0min vaření

294 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
  2. Omyté maso vložte do vody, přidejte kořenovou zeleninu, 3 špetky soli a maso uvařte doměkka.
  3. Mezitím na oleji s máslem orestujte nakrájenou cibuli, přidejte nakrájenou papriku a papriku poduste 5 minut. Paprika by neměla být příliš měkká.
  4. Vývar sceďte, maso oberte od kostí, nakrájejte a vložte do vývaru.
  5. Do vývaru přidejte scezená rajčata, podušenou papriku, sypký vývar, oregano a uvařeno rýži.
  6. Polévku vařte ještě 10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,12 g
  • Sacharidy:

    231,70 g
    • Cukry:

      24,80 g
  • Tuky:

    216,54 g
  • Vláknina:

    79,00 g

Aktivita pro spálení:

70 kcal
8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení





Podobné recepty

Cuketová polévka s krutony

(2 hlasů)
55min
346 kJ

Studená zeleninová polévka

(6 hlasů)
1h a 30min
322 kJ

Polévka ze sterilovaného zelí

(4 hlasů)
50min
483 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Italská polévka z hovězího masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba