1h a 20min
20min příprava
60min vaření
570 kJ
energetická hodnota na 100g
150 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky3g sacharidy11g bílkoviny
Tradiční pokrm indické kuchyně.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
600 g
kuřecích prsních řízků
1 ks
velké cibule
1 lžíce
čerstvého zázvoru
- nastrouhaného
1.5 lžíce
kari pasty korma
1 lžička
mleté kurkumy
3 lžíce
oleje
200 ml
zeleninového vývaru
2 lžíce
mletých mandlí
300 ml
kokosového mléka
1.5 lžičky
kukuřičného škrobu
2 lžíce
sójové omáčky
2 špetky
soli
Postup přípravy
Maso nakrájejte na menší kousky.
Na oleji nechte zpěnit oloupanou, nakrájenou cibuli, přidejte maso, kari pastu, kurkumu, zázvor a 3 minuty míchejte.
Maso zalijte vývarem a duste doměkka.
V kokosovém mléce rozmíchejte kukuřičný škrob a mléko přidejte k masu.
Přidejte mandle, dochuťte solí, sojovou omáčkou a duste 5 minut.
Podávejte s rýží.